جمعه 30 آبان 1404

نگران افزایش فوتی های حوادث ترافیکی هستیم / انتقال 11 هزار بیمار

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نگران افزایش فوتی های حوادث ترافیکی هستیم / انتقال 11 هزار بیمار

وزیر بهداشت با اشاره به فوت 230هموطن در تصادفات رانندگی تعطیلات نوروز، گفت: نگران افزایش فوتی های حوادث ترافیکی در روزهای پیش رو هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت با اشاره به آمار خدمات درمانی ارائه شده در نوروز، اظهار داشت: در ایام نوروز شاهد افزایش 30 درصدی بار ترافیکی در جاده‌ها بودیم که بر همین اساس 826 هزار مراجعه حوادث ترافیکی گزارش شده است.

وی افزود: همچنین 172 هزار بستری، 198 هزار بازرسی و 216 هزار مأموریت درمانی هم در این بازه زمانی گزارش شده است.

وزیر بهداشت از انتقال 11 هزار بیمار به صورت زمینی و هوایی به مراکز درمانی خبر داد و گفت: متأسفانه تا کنون 230 فوتی ناشی از حوادث ترافیکی داشتیم.

عین اللهی ادامه داد: علاوه بر آمار مربوط به مصدومان حوادث رانندگی، 47 هزار مراجعه با بیماری‌هایی از جمله قلبی، تنفسی، مسمومیت و سوختگی و...، هم داشتیم. همچنین 24 هزار درمان در محل و 23 هزار اعزام بیمار انجام گرفته است.

وزیر بهداشت ضمن ابراز نگرانی از احتمال افزایش تصادفات در روزهای باقی مانده تعطیلات نوروزی، گفت: پایگاه‌های اورژانس فعال هستند، اما با توجه به آمار حوادث رانندگی در روزهای ابتدایی تعطیلات، نگران افزایش حوادث ترافیکی به دلیل عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی هستیم.

انتهای پیام /