جمعه 21 شهریور 1404

نیروگاه 340 مگاواتی برق قشم هفته آینده بهره‌برداری می شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نیروگاه 340 مگاواتی برق قشم هفته آینده بهره‌برداری می شود

قشم - ایرنا - مرحله اول نیروگاه سیکل ترکیبی قشم با 2 واحد گازی و ظرفیت تامین 340 مگاوات برق وارد مدار قشم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت تولید انرژی گستر قشم شامگاه سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: جزیره قشم هم اکنون 300 مگاوات برق مصرف دارد که حدود 80 مگاوات از آن توسط دو نیروگاه قشم و بقیه آن از شبکه برق کشور تامین می شود.

وحید آقایی با بیان اینکه در استان هرمزگان 3 هزار مگاوات مصرف فعلی برق داریم افزود: با تکمیل نیروگاه سیکل ترکیبی، 500 مگاوات برق به شبکه کشور تزریق خواهد شد.

وی ادامه داد: برای این طرح 308 میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده است که 203 میلیون یورو از آن توسط صندوق توسعه تامین شده است.

مدیرعامل شرکت تولید انرژی گستر قشم تصریح کرد: 105 میلیون یورو نیز توسط گروه سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر و گروه مپنا تامین شد.

وی زمان آغاز این طرح را آخر اسفند 96 اعلام کرد و افزود: با همه‌گیری بیماری کرونا در کشور از ظرفیت 400 نفر کارکنان در این طرح به به 100 نفر رسید.

آقایی ادامه داد: با بهره برداری این نیروگاه 100 نفر به صورت مستقیم و 150 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت خواهند شد که بیش از 70 در صد آنان از نیروهای بومی هستند.

وی همچنین اظهار کرد: با اجرای مرحله دوم این طرح هشت هزار متر مکعب آب شیرین و در مرحله تکمیلی 48 هزار متر مکعب آب شیرین تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت تولید انرژی گستر قشم خاطرنشان کرد: 95 درصد از تجهیزات این طرح ساخت داخل است و در هر مقطع که با مشکلات تحریم برخورد کردیم، از نیروهای داخلی کشور بهره برده شد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول 150 کیلومتر و عرض میانگین 11 کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

*س_برچسب‌ها_س*