شنبه 7 تیر 1404

نیمه دوم بنفیکا - اوکلندسیتی شروع نشد / توقف سومین بازی جام باشگاه‌ها به خاطر آب و هوا!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
نیمه دوم بنفیکا - اوکلندسیتی شروع نشد / توقف سومین بازی جام باشگاه‌ها به خاطر آب و هوا!

نیمه دوم دیدار بنفیکا و اوکلندسیتی با تاخیر آغاز می‌شود. این سومین بار است که در جام باشگاه‌ها وضعیت بد آب و هوایی به توقف بازی‌ها منجر شده است.

به گزارش "ورزش سه"، شاید باورش دشوار باشد ولی برای سومین بار از شروع جام باشگاه‌های جهان، باز هم یک مسابقه در این تورنمنت به دلیل وضعیت بد آب و هوایی و خطر طوفان و رعد و برق متوقف شد.

درحالی‌که نیمه اول دیدار بنفیکا و اوکلندسیتی به پایان رسیده بود و بازیکنان وارد رختکن شدند بلافاصله از طرف مسئولان استادیوم به تماشاچی‌ها اعلام شد که به دلیل از راه رسیدن طوفان و احتمال رعد و برق باید محوطه باز سکوها را ترک کرده و به محوطه سربسته استادیوم بروند.

ویدئو: 379223

این اتفاق در اورلاندو در حالی رخ داد که همین دیشب بازی دو تیم پالمیراس و الاهلی در استادیوم مت‌لایف نیوجرسی به دلیل وضعیت بد آب و هوایی متوقف شد و بعد از نزدیک به چهل دقیقه از سر گرفته شد.

پیش از آن هم بازی اولسان هیوندای مقابل ماملودی ساون‌داونز به دلیل مشابهی متوقف شده بود.

توقف بازی بنفیکا مقابل اوکلندسیتی به انتقادها از فیفا شدت خواهد بخشید. منتقدان می‌گویند درحالیکه مشخص است ایالت‌های مختلف آمریکا در این وقت از سال همیشه با طوفان‌های ناگهانی و خطرناک مواجه می‌شوند چرا باید تورنمنتی بزرگ با حضور این همه تیم و فوتبالیست در این وقت از سال برگزار شود. از طرف دیگر سال آینده در همین ماه‌ها شاهد برگزاری جام جهانی در این کشور خواهیم بود و توقف بازی‌ها در جام جهانی می‌تواند به وجهه فیفا ضربه بزرگی بزند.

نیمه دوم بنفیکا - اوکلندسیتی شروع نشد / توقف سومین بازی جام باشگاه‌ها به خاطر آب و هوا! 2