هاشمی طبا: شیوع کرونا ادامه دار باشد، المپیکی در کار نخواهد بود
![هاشمی طبا: شیوع کرونا ادامه دار باشد، المپیکی در کار نخواهد بود](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1399/4/23/12224542_305.jpg)
رئیس اسبق کمیته ملی المپیک گفت: شیوع کرونا بسیار گسترده است و اگر به همین منوال پیش برود، المپیک توکیو برگزار نخواهد شد.
مصطفی هاشمی طبا رئیس اسبق کمیته ملی المپیک در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص برگزاری المپیک توکیو در سال 2021 اظهار داشت: در حال حاضر با شرایط بسیار بحرانی رو به رو هستیم، شیوع بیماری کرونا به گونهای است که همه چیز را تحت تأثیر قرار داده است و برگزاری المپیک منوط به از بین رفتن این بیماری است. اگر این بیماری تا زمستان امسال بر طرف نشود قطعا دیگر المپیک توکیو منتفی خواهد بود. زیرا ژاپنیها خود بر روی کرونا بسیار حساس هستند.
وی افزود: در جنگ جهانی دوم هم المپیک به خاطر جنگ جهانی برگزار نشده بود. اکنون هم به دلیل بیماری جهانی شاید المپیک 2020 برگزار نشود.
او ادامه داد: چنانچه اگر این بیماری رفع نشده و در تاریخی که اعلام شده المپیک برگزار نشود، باید همه ورزشکاران خود را برای المپیک 2024 فرانسه آماده کنند تا بتوانند نتیجه خوبی در آن المپیک بگیرند.
رئیس اسبق کمیته ملی المپیک در خصوص اساسنامه کمیته ملی المپیک نیز گفت: کمیته ملی المپیک نباید خود را خیلی درگیر اساسنامه کند، اگر با مذاکرات توانست دولت را موجاب کند خوب است، اما اگر نشد بهتر است مانند قبل کار کمیته ملی المپیک را پیگیری و حل کنند. ما اساسنامه کمیته ملی المپیک را سالهای گذشته به صورت خیلی ساده بعد از تایید مجمع کمیته ملی المپیک ثبت میکردیم و فعالیت خود را ادامه میدادیم.
هاشمی طبا خاطر نشان کرد: در حال حاضر هم کمیته ملی المپیک یا باید با دولت به توافق برسد و یا اساسنامه را پس گرفته و به روش سالهای قبل کار خود را ادامه دهد.
انتهای پیام /