چهارشنبه 5 شهریور 1404

هزار و 200 میلیارد بشکه نفت خام در زیرزمین ثروت داریم / هنوز اکتشافات جدیدمان را احصا نکرده‌ایم

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
هزار و 200 میلیارد بشکه نفت خام در زیرزمین ثروت داریم / هنوز اکتشافات جدیدمان را احصا نکرده‌ایم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه حدود هزار و 200 میلیارد بشکه نفت خام در زیرزمین ثروت داریم، گفت: این شرکت جز 10شرکت بزرگی است که از نظر دارایی فیزیکی جز بزرگ‌ترین شرکت‌های نفتی است.

خبرگزاری میزان - محسن خجسته‌مهر امروز در یک نشست خبری، نقش اصحاب رسانه را در جمهوری اسلامی ایران که توانمندی‌های کشور را در بعد داخلی و خارجی منعکس می‌کنند، بسیار کلیدی دانست و گفت: وظیفه داریم کارهای خوب را منتشر و اشکالات را به‌عنوان یک اقدام پیشگیرانه گوشزد کنیم.

وب افزود: اقتدار هر کشور چند مؤلفه مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی و اقتصادی دارد و یکی از مهم‌ترین آن‌ها مؤلفه اقتصادی است که صنعت نفت و ذخایر آن تضمین‌کننده این مؤلفه است.

خجسته مهر گفت: از نظر ذخایر نفت و گاز در جهان رتبه نخست را داریم لذا شرکت ملی نفت ایران مؤلفه اقتدار اقتصادی کشور را رقم می‌زند.

وی بیان کرد: ایران دومین کشور جهان به لحاظ ذخایر گازی موجود در زیرزمین است که تا 100سال آینده می‌توانیم نفت و گاز تولید کنیم، اما هنوز اکتشافات جدیدمان را احصا نکرده‌ایم.

در حال تکمیل