شنبه 7 شهریور 1405

هشت میلیارد ریال تسهیلات به مراکز آموزشی غیردولتی کردستان پرداخت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هشت میلیارد ریال تسهیلات به مراکز آموزشی غیردولتی کردستان پرداخت شد

سنندج - ایرنا - رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورش کردستان گفت: براساس آخرین آمار، هشت میلیارد و 160 میلیون ریال تسهیلات به موسسان مراکز آموزشی غیردولتی آسیب‌پذیر از کرونا در این استان پرداخت شده است.

احمد زارع روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون در این رابطه 101 فقره پرونده تشکیل شده و میزان تسهیلات درخواستی نیز 87 میلیارد و 560 میلیون ریال است.

وی اضافه کرد: در بانه 13 پرونده با هشت میلیارد و 20 میلیون ریال تسهیلات درخواستی تشکیل شده که یک میلیارد و 44 میلیون ریال آن پرداخت شده و در بیجار 6 فقره پرونده با سه میلیارد و 68 میلیون ریال تسهیلات درخواستی تشکیل و 160 میلیون ریال پرداخت شد.

زارع یادآور شد: در دهگلان 6 فقره پرونده با یک میلیارد و 76 میلیون ریال تشکیل که تاکنون مبلغی پرداخت نشده است ضمن اینکه در دیواندره هم 6 نفر برای دریافت 14 میلیارد و 800 میلیون ریال تسهیلات پرونده تشکیل داده‌اند که در مرحله پرداخت است.

وی میزان تسهیلات درخواستی موسسان آموزشگاه‌های غیردولتی در سقز را 14 فقره با 15 میلیارد و 68 میلیون ریال اعلام کرد و اظهار داشت: از این رقم 160 میلیون ریال پرداخت شده است.

رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورش کردستان گفت: در سنندج 34 فقره پرونده با 26 میلیارد و 80 میلیون ریال تسهیلات درخواست شده که سه میلیارد و 360 میلیون ریال آن پرداخت شد.

زارع تاکید کرد: چهار موسس آموزشگاه‌های غیردولتی در قروه یک میلیارد و 920 میلیون ریال تسهیلات درخواست کرده‌اند که در حال پرداخت شدن است و در کامیاران نیز هفت فقره پرونده با 6 میلیارد و 560 میلیون ریال تسهیلات درخواستی تشکیل و یک میلیارد و 120 میلیون ریال پرداخت شده است.

وی افزود: موسسان این مراکز در مریوان هم 11 فقره پرونده تشکیل داده و از 9 میلیارد و 600 میلیون ریال تسهیلات درخواستی، یک میلیارد و 920 میلیون ریال دریافت کرده‌اند.

رییس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: موسسانی که تاکنون اقدام به ثبت نام جهت اخذ تسهیلات نکرده‌اند، فرصت دارند از طریق سامانه کارا و پس از تاییدیه آموزش و پرورش آن را دریافت کنند.

در حال حاضر، 714 مرکز پیش‌دبستانی، 115 مدرسه ابتدایی غیردولتی، 87 مدرسه دوره اول و دوم متوسطه غیردولتی، 415 آموزشگاه زبان‌های خارجی و 120 مرکز عملی آزاد در کردستان فعالیت دارند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*