جمعه 12 تیر 1405

هفت هزار هکتار از اراضی آرادان به کشت غلات اختصاص دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هفت هزار هکتار از اراضی آرادان به کشت غلات اختصاص دارد

سمنان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آرادان گفت: هفت هزار هکتار از اراضی این شهرستان، با هدایت راهبردی جهادکشاورزی، به کشت گندم و جو اختصاص دارد.

به گزارش ایرنا، امیر حسین شاه حسینی روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: امسال سه هزار و 400 هکتار از اراضی شهرستان به کشت جو و سه هزار و 600 هکتار به کشت گندم اختصاص یافته است.

وی گفت: تاکنون بیش از 60 تن بذر گواهی شده جو شامل ارقام یوسف، گوهران و ویلما بین بهره‌برداران توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آرادان از توزیع بیش از 268 تن بذر گندم گواهی شده در بین بهره‌برداران خبر داد و گفت: این ارقام شامل سیوند، پارسی، رخشان و آکوارازادو بوده است.

شاه‌حسینی اضافه کرد: با توجه به فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از بذر گواهی شده در مزارع پیش‌بینی می‌شود ضریب نفوذ بذر گواهی شده امسال در مزارع افزایش یابد.

وی گفت: تأمین بذور مورد نیاز شهرستان آرادان یکی از مهم ترین دغدغه‌های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آرادان ابراز امیدواری کرد: با اجرای روش‌های مکانیزه آماده‌سازی و کشت غلات، استفاده از بذر اصلاح شده و تأمین به موقع کودهای شیمیایی و سایر نهاده‌ها و ترویج روش‌های نوین در کشت غلات در این شهرستان، تولید قابل قبول و تولید گندم باکیفیت افزایش یابد.

استان سمنان 198 هزار هکتار اراضی کشاورزی و 45 هزار بهره بردار در بخش های مختلف دارد.

*س_برچسب‌ها_س*