دوشنبه 3 شهریور 1404

همبازی یورگن کلوپ درگذشت / استقلالی‌ها عزادار شدند + زندگینامه

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
همبازی یورگن کلوپ درگذشت / استقلالی‌ها عزادار شدند + زندگینامه

سرژیک تیموریان بازیکن پیشین تیم‌های استقلال و ماینتس آلمان امروز درگذشت.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز سرژیک تیموریان، فوتبالیست ارمنی کشورمان، که چندی پیش به دلیل تصادف شدید در کما بسر می‌برد، دار فانی را وداع گفت. سرژیک برادر بزرگتر آندرانیک تیموریان بود و مثل بسیاری از فوتبالیست‌های ارمنی دوران فوتبال خود را از تیم آرارات آغاز کرد.

پس از درخشش در آرارات، سرژیک راهی یکی از تیم‌های بزرگ پایتخت یعنی استقلال تهران شد و بعد از بازی برای تیم‌های جوانان و امید‌های استقلال، در فصل 77-1376، پیراهن آبی‌ها را در بالاترین سطح فوتبال ایران به تن کرد. اما استقلال پایان ماجراجویی‌های این هافبک ارمنی نبود و سرژیک، یک فصل بعد راهی آلمان و در تیم ماینتس همبازی یورگن کلوپ و سیروس دین محمدی شد.

بیشتر بخوانید

سرژیک تیموریان، تیرماه امسال در یک حادثه رانندگی راهی کما شد و در نهایت، امروز (هشتم شهریور)، درگذشت. باشگاه خبرنگاران جوان این ضایعه را به خانواده تیموریان تسلیت می‌گوید.

انتهای پیام /