همکاری علمی دانشگاه علامه در زمینه کمک به توسعه سواحل مُکران
در دومین نشست مشترک دانشگاه علامه طباطبائی با شورای توسعه سواحل مُکران، موضوعاتی چون ایجاد مراکز نوآوری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در زمینه کمک به توسعه سواحل مُکران مطرح شد.
در دومین نشست مشترک دانشگاه علامه طباطبائی با شورای توسعه سواحل مُکران، موضوعاتی چون ایجاد مراکز نوآوری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در زمینه کمک به توسعه سواحل مُکران مطرح شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، یکی از برنامههای دولت، توسعه سواحل مکران است. برهمین اساس دانشگاه علامه طباطبائی میتواند در حوزه توسعه سیاسی، اقتصادی، مسائل اجتماعی و پیوستهای فرهنگی سواحل مکران به دولت کمک کند. به همین منظور دومین نشست مشترک دانشگاه علامه طباطبائی با شورای توسعه سواحل مُکران با حضور سردار حسین دهقان، دبیر اجرایی شورای توسعه سواحل مُکران و مشاور فرمانده کل قوا در صنایع دفاعی، عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه و داود حسین پور، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی درباره همکاریهای پژوهشی در محل سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
در این جلسه ضمن بررسی ابعاد مختلف همکاری و بیان دیدگاهها و نظرات، دو طرف در خصوص توسعه سواحل مکران، در زمینه «مسائل و موضوعات اجتماعی منطقه»، «توانمندسازی مردم منطقه»، «نحوه تامین مالی شرکت و سرمایه گذاری در منطقه مکران»، «مدیریت حکمرانی» و «گردشگری در سواحل مکران» به توافق رسیدند.
همچنین در خصوص همکاریهای مشترک برای ایجاد مراکز نوآوری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان در زمینه کمک به توسعه سواحل مُکران، موضوعاتی مطرح شد.
گفتنی است، منطقه مُکران به سواحل دریای عمان گفته میشود. مُکران از نظر تاریخی سرزمینی ساحلی در جنوب شرقی ایران و جنوب غربی پاکستان است که در طول خلیج عمان از رأسالکوه در غرب جاسک تا لاس بلا در جنوب غربی ایالت بلوچستان پاکستان گستردهاست. عمران و رسیدگی به سواحل مکران مورد تاکید ویژه رهبری بوده و بنا به فرمایش ایشان، این منطقه گنجی فراموش شده است که بایستی هر چه سریعتر از ظرفیتها و نعمتهای موجود در آن بهره برد و زیرساختهای لازم برای این امر به وجود آید.