دوشنبه 4 اسفند 1404

هوای پایتخت همچنان سالم ماند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هوای پایتخت همچنان سالم ماند

تهران - ایرنا - کیفیت هوای تهران روز یکشنبه با کاهش غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در شاخص لحظه‌ای 69 برای دومین روز متوالی در شرایط سالم ماند.

به گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون طی 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 8 امروز بر روی شاخص 73 در شرایط سالم قرار داشت.

در همین مدت، غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرون با شاخص 39 و منواکسید کربن با شاخص 17 بوده است.

ایستگاه‌های شادآباد (منطقه 18) با شاخص 108، شهرداری (منطقه 21) با شاخص 104 بیشترین آلایندگی را در 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 8 امروز نشان می‌دهد.

ایستگاه‌های مسعودیه (منطقه 15) با شاخص 29، دانشگاه شهید بهشتی (منطقه 1) با شاخص 43 پاک ترین مناطق بودند.

«شاخص کیفیت هوا (Air Quality Index = AQI) معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامتی افراد است که به ترتیب از صفر تا 50 در شرایط پاک (سبز)، 51 تا 100 در شرایط سالم (زرد و حدمجاز استاندارد یا حد سلامت)، 101 تا 150 در شرایط ناسالم برای گروه حساس (نارنجی)، 151 تا 200 در شرایط ناسالم برای همه (قرمز)، 201 تا 300 در شرایط بسیار ناسالم (بنفش) و 301 تا 500 در شرایط خطرناک (ارغوانی) تعیین شده است.»

امسال 25 روز هوای پاک، 199 روز هوای سالم، 61 روز هوای ناسالم برای گروه های حساس (بیماران قلبی و ریوی، کودکان، سالمندان و زنان باردار) و پنج روز هوای ناسالم برای همه افراد به ثبت رسیده است.

*س_برچسب‌ها_س*