سه‌شنبه 18 شهریور 1404

هیئت حماس از حمله اسرائیل جان سالم به در برد؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
هیئت حماس از حمله اسرائیل جان سالم به در برد؟

وزارت امور خارجه قطر حمله اسرائیل که طی آن مجتمع‌های مسکونی تعدادی از اعضای حماس در دوحه را هدف قرار داد به شدت محکوم کرد.

ارتش رژیم اشغالگر و سرویس اطلاعات شاباک در بیانیه مشترکی اعلام کردند: نیروی هوایی اندکی پیش حمله‌ای دقیق علیه رهبری جنبش حماس انجام داد.

در پی بمباران مقر حماس در دوحه، یک منبع برجسته حماس در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره، حمله به هیأت مذاکره‌کننده حماس در جریان برگزاری یک جلسه در دوحه را تأیید کرد.

این منبع آگاه گفته «این حمله در حالی رخ داد که هیئت حماس در حال بحث درباره پیشنهاد رئیس‌جمهور ترامپ برای آتش‌بس بود»

تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد که «اسرائیل پیش از حمله به رهبران حماس در دوحه، ایالات متحده را مطلع کرده بود».

کانال 15 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از یک مقام صهیونیست گزارش کرد: حمله در دوحه با اجماع بین سطوح امنیتی و سیاسی انجام شد.

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام اسرائیلی نوشته هدف ترور «رهبران حماس از جمله "خلیل الحیه" و "زاهر جبارین"» بوده و آن‌ها منتظر نتایج این حمله هستند.

منابع آگاه اما به شبکه العربی گفته‌اند «هیئت مذاکره‌کننده حماس از یک تلاش ترور اسرائیلی در دوحه جان سالم به در برده است».

وزارت امور خارجه قطر این «حمله بزدلانه» رژیم صهیونیستی را محکوم کرد که مجتمع‌های مسکونی تعدادی از اعضای حماس در دوحه را هدف قرار داد.

این وزارتخانه حمله رژیم اشغالگر را نقض آشکار همه قوانین و هنجارهای بین‌المللی دانست و اعلام کرد: این حمله جنایتکارانه تهدیدی جدی برای امنیت و سلامت قطری‌ها و افراد مقیم در این کشور است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.