هیات شنای قم؛ از نداشتن بانک جامعه آماری تا جابجایی چندین رکورد کشوری بعد از 15سال
سرپرست هیات شنا، شیرجه واترپلو قم به تشریح شرایط و عملکرد این هیات پرداخت.
محمد ایزانلو، سرپرست هیات شنا، شیرجه واترپلو قم، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه چهار ماه است که سرپرستی هیات شنا را به عهده گرفتم، عنوان کرد: تاکنون بانک اطلاعاتی ورزشکاران و مربیان در هیئت ایجاد نشده است به همین خاطر آماری از تعداد مربیان و بازیکنان وجود ندارد که همین امر در این مدت چالشهای زیادی را برای ما ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم که در جریان مسابقاتی که برگزار میکنیم بانک اطلاعاتی را تکمیل کنیم، گفت: با کاهش شرایط کرونایی مسابقات واترپلو برگزار شد و در جریان آن 100 ورزشکار در این رشته شناسایی شدند که 50 تن آنها در غالب هفت گروه در مسابقه شرکت کردند.
ایزانلو بیان کرد: جمعیت داوطلبان برای شرکت در مسابقات واترپلو و شنا بیش از شرکت کنندگان بوده است؛ اما به دلیل مشکلاتی مانند بیماری، عدم تزریق واکسن، به حد نصاب نرسیدن تیم و... نتوانستند در مسابقات شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه در سال آینده بانک اطلاعاتی رنکینگ بازیکنان استانی نیز ایجاد میشود، اظهار کرد: جامعه آماری شنا زیاد است؛ اما ورزشکاران بعد از رسیدن به سن 17 سالگی وارد حوزه کمک ناجی و بعد ناجی شدن و مربی گری میشوند به همین علت جامعه آماری حرفه کاهش مییابد.
سرپرست هیات شنا، شیرجه واترپلو قم، با بیان اینکه اگر ورزشکاران بعد از استعدادیابی به خوبی رشد کنند میتوانند بعد 15 سالگی وارد چرخههای حرفهای شوند، ادامه داد: تعامل خوبی با فدراسیون انجام شده تا بتوانیم بازیکنان مستعد را به ردههای بالاتر معرفی کنیم.
وی بیان کرد: فدراسیون نیز برنامههای خوبی دارد که در صورت همکاری هیاتها اتفاقات خوبی برای رشته شنا و واترپلو آقایان رخ میدهد البته این اتفاقات در بحث بانوان هم صادق است.
ایزانلو اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که همه هیاتها با آن مواجه هستند واگذاری مجموعههای آبی به بخش خصوصی است که میتواند فعالیتهای قهرمانی هیاتها را کم رنگ کند.
وی ادامه داد: مجموعههای آبی به خاطر صرفه اقتصادی معمولاً سانس های عصر و شبانه به بخش آقایان اختصاص میدهند که بخش از بانوان که محصل، دانشجو و شاغل هستند نیم توانند استفاده کنند مجموعهها با توسعه زیرساختها میتوانند به صورت همزمان در دو بخش مجزا به بانوان و آقایان سرویس دهند.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در این چهار ماه تصریح کرد: مسابقات متعددی در ردههای مختلف مانند مسابقات بزرگسالان، جشنواره زیر 10 سال و... برگزار شد همچنین لیگ واترپلو نیز در ایام دهه فجر راه اندازی شد.
وی اضافه کرد: با همکاری آموزش و پرورش، هیائت ورزشهای دانشآموزی، هیات نجات غریق و سه گانه (ترای اتلون) در آذر ماه مسابقات انتخابی استعدادهای برتر 13-14 سال جهت انتخاب تیم حاضر در اردوی اعزامی به مسابقات استعدادهای برتر کشور صورت گرفت.
سرپرست هیات شنا، شیرجه واترپلو قم ادامه داد: همچنین تیمهای استان به صورت آزاد به مسابقات جام ری قهرمانی کشور معرفی شدند که آراد مهدیزاده، شناگر قمی، موفق به کسب چندین رتبه برتر شد.
ایزانلو با اشاره به کسب مقام دوم و سوم کشور در مسابقات کارگران توسط مسعود کرمانی، اظهار کرد: پس از 15 سال چندین رکورد کشور در چند ماده شنای کشور توسط آراد مهدی زاده جابجا شد و در فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو ثبت گردید.
وی بیان کرد: با توجه به نیاز تیمها و ورزشکاران به تمرین در طول استخر و آماده سازی جهت مسابقات استانی و کشوری شنا و واترپلو با کمک بخش خصوصی در سه استخر سانس رایگان در اختیار ورزشکاران قرار داده شد.
سرپرست هیات شنا، شیرجه واترپلو قم، ادامه داد: بیش از 10 جلسه طرح آموزش همگانی شنا و پیشگیری از غرق شدگی در شهرستان ها و نقاط پرخطر روستا برگزار شد.
انتهای پیام