یک‌شنبه 26 مرداد 1404

هیچ نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد / ذخایر روغن پاسخگوی نیاز 6 ماه کشور است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
هیچ نگرانی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد / ذخایر روغن پاسخگوی نیاز 6 ماه کشور است

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: هیچ نگرانی در مورد تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم وجود ندارد و انبارهای کشور پر از کالا است. در یک نمونه روغن مورد نیاز کل کشور به مدت 6 ماه تأمین است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: به طور کلی تمام واحدهای صنفی به خصوص واحدهایی که با بحث معیشت و اقلام خوراکی مردم مرتبط است مانند بنکداران و سوپرمارکت‌ها باید به صورت روال عادی فعال باشند.

اقتصادآنلاین نوشت: رستگار افزود: با توجه به حملات رژیم صهیونیستی یک مقدار شرایط تهران با کل کشور متفاوت است. یک درصدی از واحدهای صنفی که غیرضروری هستند به دلیل شرایط روز گذشته که تهدیدات بیشتر شد، بسته هستند، اما اتاق اصناف اعلام کرده است که همه واحدها باید باز باشد.

وی ادامه داد: هیچ نگرانی در مورد تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم وجود ندارد و انبارهای کشور پر از کالا است. در یک نمونه روغن مورد نیاز کل کشور به مدت 6 ماه تأمین است.

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: خرید اقلام بیش از نیاز توسط برخی از مردم، یک مقدار بازار را با اشکال مواجه می‌کند و مردم باید با ما همراهی کنند و اقلامی که نیاز دارند را تهیه کنند. خرید و ذخیره برای چند هفته اشتباه است و باعث می‌شود تنظیم‌گری و تأمین کالا از سوی واحدهای صنفی دشوار شود.

223225

کد خبر 2080065