پنج‌شنبه 2 اسفند 1403

واریز پاداش پایان خدمت بازنشستگان هلال احمر سال 99 تا پایان آذرماه

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
واریز پاداش پایان خدمت بازنشستگان هلال احمر سال 99 تا پایان آذرماه

مجموع مبلغ مورد نیاز برای پرداخت پاداش بازنشستگان 13 میلیارد و 200 میلیون تومان است.

خزانه‌دار کل جمعیت هلال‌احمر از واریز پاداش پایان خدمت بازنشستگان هلال احمر سال 99 تا پایان آذرماه جاری به حسابشان خبر داد.

به گزارش ایسنا ماندگار مرادی فر در تشریح این خبر گفت: روز سه‌شنبه (9 آذر ماه جاری) دکتر پیرحسین کولیوند - رئیس جمعیت هلال‌احمر - به دیدار رحمت‌الله اکرمی - خزانه‌دار کل کشور - در وزارت اقتصاد و دارایی رفت تا پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان هلال‌احمر در سال 1399 به سرعت تعیین تکلیف و پرداخت شود.

خزانه‌دار کل جمعیت هلال‌احمر افزود: با مساعدت خزانه‌دار کل کشور، مقرر شد مبالغ پاداش پایان خدمت این بازنشستگان تا پایان آذرماه جاری به حسابشان واریز شود.

وی اضافه کرد: مجموع مبلغ مورد نیاز برای پرداخت پاداش بازنشستگان 13 میلیارد و 200 میلیون تومان است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، به گفته مرادی‌فر در این دیدار مقرر شد خزانه دار کل کشور در خصوص واریز به موقع وجوه تخصیص یافته به جمعیت هلال‌احمر و سایر مسائل مالی مرتبط نیز مساعدت کند.

لینک کوتاه: asriran.com/003QAi