وام ازدواج
وام ازدواج
شاخص قیمت سهام در حال حاضر نزدیک به رکورد سال 1399 قرار دارد. امیدوارم که در زمان انتشار این مطلب، عملکرد بازار سهام به گونه ای نباشد که تلخی را برای سهامدارانی که با رنگ قرمز روبرو هستند، تشدید کند. از طرف دیگر، اگر بازار در آن روز با رنگ سبز آرامش را برای سهامداران به ارمغان آورده باشد، امیدوارم که این نوشته مزاحمتی برای آنها ایجاد نکند.
بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه ای در اردیبهشت ماه، ضمن مشخص کردن سهم بانک های عامل از تسهیلات مسکن محرومان، تأکید کرده است: بانکها باید عملکرد اجرایی خود را در این بخش هر سه ماه یک بار به بانک مرکزی گزارش دهند.
خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی با ارسال نامهای خطاب به حجتالاسلام محسنیاژهای خواستار برخورد مشابه دادسراها و محاکم سراسر کشور با نمایندگان حقوقی شرکتهای خصوصی همچون نمایندگان حقوقی شرکتهای دولتی شده است.
بر اساس، تبصره ماده 13 قانون بودجه 1403 مقرر شد تا 200 همت به تسهیلات ویژه اختصاص یابد.
تسهیلات مسکن محرومین با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانکهای عامل ابلاغ شد که مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
طبق تبصره ماده 13 قانون بودجه 1403 بنا شده 200 همت به تسهیلات ویژه مسکن محرومین، وام ازدواج و تسهیلات فرزندآوری اختصاص پیدا کند.
تسهیلات مسکن محرومین با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد؛ مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
اقتصادنیوز: تسهیلات مسکن محرومین با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد؛ مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
پرداخت وام ضروری بازنشستگان کارگری از اواخر خردادماه آغاز میشود و ثبت نام آن غیرحضوری خواهد بود؛ اولویت پرداخت با افرادیست که تاکنون وام نگرفتهاند.
تسهیلات مسکن محرومان با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد. مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند. تسهیلات مسکن محرومان با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد. به گزارش عرشه آنلاین، تسهیلات مسکن محرومان با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد. مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه ای در اردیبهشت ماه، ضمن مشخص کردن سهم بانک های عامل از تسهیلات مسکن محرومان، تأکید کرده است: بانکها باید عملکرد اجرایی خود را در این بخش هر سه ماه یک بار به بانک مرکزی گزارش دهند.
تسهیلات مسکن محرومین با سقف فردی 400 میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد؛ مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
بانک تجارت در راستای اهداف دولت جمهوری اسلامی ایران و بهمنظور تسهیل امر مقدس ازدواج در اردیبهشت ماه سال 1403 تعداد 5359 فقره تسهیلات ازدواج و 6981 فقره تسهیلات فرزندآوری به جوانان ایرانی پرداخت کرده است.
با گذشت نیمه اول ماه خرداد، همچنان خبری از برگزاری جلسه شورایعالی کار نیست. این در حالی است که طبق قانون کار، این شورا باید حداقل ماهی یک بار تشکیل جلسه دهد.
آن دسته از افرادی که قصد دریافت وام فرزند آوری 1403 را دارند، همانند ثبت نام کنندگان وام مسکن فرزند سوم، می بایست که شرایط لازم را برای اخذ این وام قرض الحسنه فرزند، داشته باشند، در غیر این صورت، امکان استفاده از این وام، برای افراد، وجود نخواهد داشت. لذا، در ادامه، در خصوص شرایط دریافت وام فرزند آوری، توضیحات لازم آورده شده است. آن دسته از افرادی که قصد دریافت وام فرزند آوری 1403 را...