واژگونی آمبولانس اورژانس / مصدومان به بیمارستان منتقل شدند

مدیر روابط عمومی اورژانس پیشبیمارستانی استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه آمبولانس اورژانس که در حال انتقال بیمار به بیمارستان بود بهعلت برخورد با خودروی سمند خبرداد.
به گزارش خبرآنلاین، عباس عابدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یک دستگاه آمبولانس اورژانس که در حال انتقال بیمار به بیمارستان بود، در ساعت 7:02 صبح امروز چهارشنبه 15مرداد بهعلت برخورد با خودروی سمند، دچار واژگونی شد. این حادثه در چهارراه صباحی، خیابان پروین رخ داد.
وی افزود: با اعلام حادثه، بلافاصله دو واحد امدادی دیگر از اورژانس به محل اعزام شدند و اقدامات اولیه درمانی را انجام داده و مصدومان حادثه را به بیمارستان امین منتقل کردند.
مدیر روابط عمومی اورژانس پیشبیمارستانی استان اصفهان ادامه داد: در پی این حادثه، یکی از پرسنل اورژانس به دلیل ضربه به پا، دچار مصدومیت جزئی شد. حال عمومی تمامی مصدومان این حادثه گزارش شده و وضعیت آنان مساعد است.
47236
کد خبر 2098985