واژگونی سمند در محور داراب فارس با 7 مصدوم

داراب - رئیس مرکز اورژانس فارس گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور داراب 7 مصدوم برجا گذاشت.
داراب - رئیس مرکز اورژانس فارس گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور داراب 7 مصدوم برجا گذاشت.
به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود عابد گفت: ساعت 6 صبح شنبه 14 تیرماه، حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور داراب 500 متر بعد از نیدیشهر به مرکز ارتباطات اورژانس اعلام شد.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، 3 دستگاه آمبولانس اورژانس 115 از نزدیک ترین پایگاهها به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس مرکز اورژانس فارس افزود: تکنسینهای اورژانس در کوتاهترین زمان ممکن در صحنه حاضر شده و ضمن ارزیابی سریع محل و تثبیت ایمنی صحنه برای جلوگیری از حوادث ثانویه، اقدامات حیاتی پیش بیمارستانی را برای مصدومان آغاز کردند.
عابد تصریح کرد: در این حادثه 7 نفر مصدوم شدند که پس از دریافت مراقبتها و خدمات درمانی پیش بیمارستانی شامل کنترل تنفس و گردش خون، کنترل و توقف خونریزیها، پانسمان و ثابت سازی اندامهای آسیب دیده، به بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) داراب منتقل شدند تا خدمات درمانی پیشرفتهتر به آنها ارائه گردد.