واکسیناسیون
واکسیناسیون
با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله فواره واژگون فشار حداکثری و جنگ ترکیبی، کییف، شهر بی آب و برق و انرژی، 13 آبان و معجزه ملت ایران به چشم میخورد.
اقتصادنیوز: بنابر اعلام رئیس مرکز بهداشت گرگان، تزریق واکسن آنفلوانزا در گروههای پرخطر اعم از مادران باردار، بیماران مبتلا به دیابت، افراد بالای 60 سال، کودکان و غیره الزامی است.
کسانی که تاکنون به سرماخوردگی یا آنفلوانزا مبتلا نشدند در شرایط فعلی در صورت ابتلا به آنفلوانزا شدت بیشتری را متحمل میشوند، کسانی علائم سرماخوردگی دارند حتما نسبت به قرنطینه و رعایت پروتکلهای بهداشتی اقدام کنند.
مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت آمار کرونا در شبانهروز گذشته را اعلام کرد.
از دیروز (یکشنبه) تا امروز (دوشنبه) 16 آبان سال 1401 و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، 360 بیمار جدید مبتلا به بیماری کووید 19 در کشور شناسایی و 60 نفر از آنها در مراکز درمانی بستری شدند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کرونا در 24 ساعت گذشته باعث جان باختن چهار فرد شد و با احتساب این تعداد، شمار فوتیها در کشور به 144 هزار و 600 نفر رسید.
آنفلوآنزا با سرماخوردگی و کرونا چه تفاوت هایی دارد؟
دوره کمون بیماری کوتاه بوده و معمولا بین یک تا سه روز است. دفع ویروس احتمالا در بالغین بین سه تا پنج روز بعد از بروز نشانههای بالینی بیماری و در کودکان هفت تا 21 روز بعد از آن ادامه خواهد داشت.
بهداشتنیوز نوشت: وزارت آموزشوپرورش، دستورالعمل آشنایی با بیماری آنفلوآنزا و راههای انتقال و پیشگیری در مدارس را ابلاغ و راهکارهای اساسی در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری و اقداماتی که باید در صورت ابتلا انجام داد را اعلام کرده است.
مقامات بهداشتی ایالات متحده اعلام کردند که افزایش زودهنگام موارد آنفلوانزا در پاییز، نرخ بستری شدن در بیمارستانها به دلیل این بیماری را به بالاترین میزان در یک دهه اخیر رسانده است.
تئاتر کشور در چند ساله اخیر روزهای خوبی را پشت سر نگذاشت. همهگیری ویروس کرونا تماشاخانههای کشور را به تعطیلی کشاند، اما هر چه که گذشت، وضعیت بهتر شد و دوباره شور و نشاط به سالن های نمایش برگشت.
رئیس اداره مراقبت مرکزمدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت به کاهش گردش ویروس آنفلوآنزا طی هفتههای آینده در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طی دو هفته گذشته آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است.
یک متخصص کودکان گفت: اگر کودک شما تب دارد، در بیشتر موارد به این معناست که او احتمالاً به سرماخوردگی و یا عفونت ویروسی دیگری مبتلا شده است، ذاتالریه، عفونت ادراری، گوش و یا عفونتی جدیتر مانند عفونت باکتریایی خون یا مننژیت نیز ممکن است باعث تب شوند.
دکتر ابراهیم قادری رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره ماجرای فروکش کردن موج آنفلوانزا و اینکه چه شواهد اپیدمیولوژیکی برای این ادعای وزیر بهداشت وجود دارد، میگوید: درصد مثبت شدن تستهای آنفلوانزا در طول دو هفته مقدار جزئی کم شده است. در واقع ما ممکن است پیک آنفلوانزا را رد کرده باشیم و احتمالاً طی هفته آینده کاهش موارد آنفلوانزا را خواهیم داشت.