واکسیناسیون
واکسیناسیون
ایسنا نوشت: یک کارشناس مسئول بهداشت محیط الزامات یا همان پروتکل های بهداشتی در سطح مدارس، را توضیح داد.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت رعایت دقیقتر دستورالعملهای بهداشتی در شرایط کنونی گفت: در راستای عمل به این دستورالعملها و لزوم صیانت از جان شهروندان، تا اطلاع بعدی و بهبود شرایط کنونی به لحاظ شیوع سویه جدید کرونا سفرهای استانی دولت موقتا انجام نخواهد شد.
رئیس جمهور بر ضرورت رعایت دقیقتر دستورالعملهای بهداشتی در شرایط کنونی تاکید کرد.
تهران - ایرنا - مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول 24 ساعت گذشته، 24 بیمار کووید19 جان خود را از دست داده و 11 هزار و 731 بیمار جدید در کشور شناسایی شد.
تهران - ایرنا - رییسجمهور با تأکید بر ضرورت رعایت دقیقتر دستورالعملهای بهداشتی در شرایط کنونی خاطرنشان کرد: بهمنظور رعایت دستورالعملها و صیانت از جان شهروندان، تا بهبود شرایط، سفرهای استانی دولت موقتاً انجام نخواهد شد.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت رعایت دقیقتر دستورالعملهای بهداشتی در شرایط کنونی خاطرنشان کرد: در راستای عمل به این دستورالعملها و لزوم صیانت از جان شهروندان، تا اطلاع بعدی و بهبود شرایط کنونی به لحاظ شیوع سویه جدید کرونا سفرهای استانی دولت موقتا انجام نخواهد شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تشکر از همه افرادی که به هر نحو در زمینه پیشگیری و درمان کرونا در حال تلاش هستند، گفت: با توجه به افزایش دوباره شیوع بیماری کرونا لازم است نسبت به رعایت شیوهنامههای بهداشتی و خصوصا استفاده از ماسک حساسیت بیشتری شود. رئیس جمهور افزود: لازم است ضرورت تزریق دز سوم واکسن کرونا...
جلال رحمانی گفت: در حال حاضر موج ششم کرونا در این استان آغاز شده و وضعیت سه شهرستان به لحاظ کرونایی زرد و سایر شهرستانها آبی است.
روند رو به رشد صادرات و واردات ایران که از ابتدای سال 1400 آغاز شده تا پایان دی ماه نیز ادامه پیدا کرده و به نظر میرسد امکان بازگشت به آمارهای روزهای پیش از کرونا وجود دارد.
سرپرست مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت در واکنش به برخی اخبار درباره عوارض واکسن آسترازنکا، گفت: از ابتدا وزارت بهداشت اعلام کرده بود که به دلیل برخی عوارض نادر، در گروه سنی زیر 50 سال سایر واکسنها ارجح هستند.
تهران - ایرنا - سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن آسترازنکا از جمله واکسنهای موثر علیه بیماری کرونا بوده که صدها میلیون دز آن در دنیا و حدود 11 میلیون دز در ایران استفاده شده است.
زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه میانگین کشوری تزریق دُز سوم واکسن کرونا 30 درصد اما در این استان 13 درصد است گفت: تزریق دز سوم واکسن کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی نقش مهمی در جلوگیری از ابتلا به اُمیکرون دارد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: طبق مصوبه کمیته ملی واکسن کووید 19 و موافقت مقام وزارت متبوع، واکسیناسیون کودکان 9 سال به بالا از شنبه 9 بهمن 1400 در سراسر کشور آغاز خواهد شد.
رئیس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز واکسیناسیون کودکان 9 تا 12 سال در خراسان رضوی خبر داد.