چهارشنبه 4 شهریور 1405

آسترازنکا از جمله واکسن‌های موثر علیه کرونا است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آسترازنکا از جمله واکسن‌های موثر علیه کرونا است

تهران - ایرنا - سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن آسترازنکا از جمله واکسن‌های موثر علیه بیماری کرونا بوده که صدها میلیون دز آن در دنیا و حدود 11 میلیون دز در ایران استفاده شده است.

به گزارش ایرنا، محمد هاشمی روز شنبه در صفحه توئیت خود در مورد برخی اخبار درباره عوارض واکسن آسترازنکا، نوشت: از ابتدا وزارت بهداشت اعلام کرده بود که به دلیل برخی عوارض نادر، در گروه سنی زیر 50 سال سایر واکسن‌ها ارجح هستند.

وی افزود: در ماه‌های اخیر و فراهم شدن انواع واکسن ها، توصیه کشوری اولویت دادن مصرف به نوبت دوم (تکمیل دو نوبت) و واکسیناسیون مسافران پس از کسب رضایت از افراد بوده است.

به گزارش ایرنا، با ورود یک میلیون دُز واکسن "آسترازنکا" هفته گذشته از کشور لهستان، واکسن های آسترازنکای وارده به 16میلیون و 754 هزار و 610دُز از ابتدای فراگیری کرونا تا کنون رسیده است.

تاکنون 60 میلیون و 618 هزار و 612 نفر دُز اول، 53 میلیون و 917 هزار و 6 نفر دُز دوم و 16 میلیون و 175 هزار و 768 نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به 130 میلیون و 711 هزار و 386 دُز رسید.

در حال حاضر هفت شهرستان در وضعیت قرمز، 43 شهرستان در وضعیت نارنجی، 217 شهرستان در وضعیت زرد و 181 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

برچسب‌ها