واکنش اتحادیه جهانی کشتی به مصاف ایران و آمریکا در فینال
![واکنش اتحادیه جهانی کشتی به مصاف ایران و آمریکا در فینال](https://media.mehrnews.com/d/2022/11/28/3/4344488.jpg?ts=1669625843055)
اتحادیه جهانی کشتی در صفحه رسمی خود به دیدار حساس و دیدنی تیمهای ایران و آمریکا در فینال مسابقات جام جهانی کشتی آزاد واکنش داد.
اتحادیه جهانی کشتی در صفحه رسمی خود به دیدار حساس و دیدنی تیمهای ایران و آمریکا در فینال مسابقات جام جهانی کشتی آزاد واکنش داد.
به گزارش خبرنگار مهر، همانطور که پیش از مسابقات جام جهانی 2022 آمریکا مشخص بود تیمهای ایران و کشور میزبان به فینال رسیدند تا این دیدار حساس و دیدنی از ساعت 3:30 بامداد فردا (دوشنبه) برگزار شود.
بر این اساس اتحادیه جهانی کشتی در صفحه رسمی خود نوشت: «فینالیستها مشخص شدند؛ ایران و آمریکا! این چیزی است که اکثر هواداران میخواستند و به آن رسیدند. فینال کشتی زنان از ساعت 16 به وقت محلی آغاز میشود و چین و اوکراین مقابل هم قرار میگیرند. پس از آن نیز، ایران و ایالات متحده در مبارزه حماسی برابر هم به میدان میروند.»
تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در مرحله گروهی توانست تیمهای ژاپن و منتخب جهان را با نتایج 9 بر یک و 6 بر 4 شکست دهد. تیم آمریکا هم برای رسیدن به فینال تیمهای مغولستان و گرجستان را با نتایج 7 بر 3 و 10 بر صفر از پیش رو برداشت.