جمعه 7 آذر 1404

واکنش رئیس اداره مدیریت بحران به تداوم آلودگی هوا در تهران

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش رئیس اداره مدیریت بحران به تداوم آلودگی هوا در تهران

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای استان تهران، ضمن اشاره به تهویه طبیعی و کم اثر هوای تهران در روز گذشته، از احتمال تداوم آلودگی و شرایط هشدار سطح نارنجی هوا از بعدازظهر امروز جمعه تا دوشنبه (9 آذرماه) یا سه شنبه (10 آذرماه) خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، جعفر برزگر در توضیح بیشتر اظهار کرد: روز گذشته (6 آذرماه) با گذر موجی کم توان که در گستره استان تهران، ابرناکی و وزش باد رخ داد، تنها در ساعات متمادی، موجب جابجایی توده هوا و تهویه طبیعی هوای استان شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی ادامه داد: اما این موج کم توان که در پاره‌ای نواحی از ارتفاعات شمالی تهران منجر به بارش برف شده بود، گذر کرد و مطابق انتظار پس از گذر این موج، از ابتدای جمعه (7 آذرماه) بار دیگر روند انباشت و افزایش غلظت آلاینده های هوا شروع شد.

برزگر در پایان تاکید کرد: در صورت عدم مهار منابع ثابت و متحرک آلاینده هوا، از بعدازظهر امروز جمعه تا دوشنبه (9 آذرماه) شب یا صبح سه شنبه (10 آذرماه) شرایط هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا مورد انتظار خواهد بود.

233217

کد مطلب 2148549