سه‌شنبه 17 شهریور 1405

واکنش رئیس سازمان صداوسیما به درخواست بدون نوبت خودرو از ایران خودرو

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش رئیس سازمان صداوسیما به درخواست بدون نوبت خودرو از ایران خودرو

رئیس سازمان صداوسیما درباره درخواست بدون نوبت خودرو از ایران خودرو گفت: این نوع اطلاع رسانی را در راستای فشار بر صداوسیما برای اینکه دست از مطالبه‌گیری خود در زمینه دستور به حق رئیس‌جمهور بردارد، می‌دانیم.

رئیس صدا وسیما گفت: ماه‌ها پیش بخشی از صداو سیما در نامه ای برای دریافت خودرو به یکی از خودروسازان تقاضایی داشت که ما آن را متوقف کردیم.

پیمان جبلی در گفت وگو با ایسنا، درباره ادعای ایران خودرو مبنی بر تقاضای صداوسیما برای دریافت خودرو، اظهار کرد: روابط عمومی سازمان اعلام کرد که اطلاعات ایران خودرو اشتباه است. ما هیچ وقت تحت تاثیر جوسازی‌هایی که می‌خواهد سازمان را در موضعی قرار دهد که از مطالبه‌گری خود دست بردارد، قرار نمی‌گیریم.

وی ادامه داد: ماه‌ها پیش بخشی از صداو سیما در نامه ای برای دریافت خودرو به یکی از خودروسازان تقاضایی داشت که ما آن را متوقف کردیم و این نوع اطلاع رسانی را در راستای فشار بر صداوسیما برای اینکه دست از مطالبه‌گیری خود در زمینه دستور به حق رئیس‌جمهور بردارد، می‌دانیم. رئیس جمهور در زمینه ضرورت توزیع عادلانه خودرو و جلوگیری از رانت‌خواری دستگاه ها دستور داده‌اند و صداوسیما این مطالبه را پیگیری می‌کند. جوسازی‌ها مسیر ما را متوقف نمی‌کند.

منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند 3 اسفند 1401 - 13:42

بیشتر بخوانید

واکنش رئیس سازمان صداوسیما به درخواست بدون نوبت خودرو از ایران خودرو 2