واکنش رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشی به تصاویر خارج از عرف در اسکی روی آب
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشی به انتشار برخی تصاویر خارج از عرف در حاشیه مسابقات اسکی روی آب کاپ آزاد کشور واکنش نشان داد.
به گزارش مشرق، مسابقات اسکی روی آب کاپ آزاد کشور در رشته «کیبل ویک بورد» طی روزهای 8 و 9 آبان در دو بخش بانوان و آقایان در دریاچه آویدر نوشهر برگزار شد.
برگزاری این رویداد ورزشی در حالی بود که تصاویری خارج از عرف از حاشیه آن منتشر شد؛ تصاویری که ربطی به ورزش نداشت و حاشیهساز هم بودند.
عباس ناطق نوری رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشی در این باره اظهار داشت: این تصاویر مربوط به فضای مسابقات نبود. همه جای شمال کشور در حوزه گردشگری فعالیت دارد، بر همین اساس در اطراف منطقه دریاچه آویدر نیز رستوران و.. زیاد وجود دارد که اینها مربوط به بخش مسابقه نبودهاند.
وی ادامه داد: صدا و سیما نیز در محل برگزاری رقابتها حضور داشته و پوشش داده است. این تصاویری هم که منتشر شده، مربوط به صفحات شخصی برخی افراد است و ربطی به مسابقات ندارند. در واقع مسئولان انتظامی در آنجا حضور داشتند و مربوط به فضای مسابقات نیست.
ناطق نوری گفت: این افرادی که در فیلمها حضور دارد، شرکت کننده مسابقات اسکی روی آب نیستند و مربوط به فضای گردشگری آویدر میشوند.
وی در واکنش به اینکه این تصاویر در کنار تبلیغات مسابقات اسکی روی آب گرفته شده، عنوان کرد: در فضای ورودی مجموعه گردشگری، تبلیغات مسابقات نصب شده، و الا فضای ما ورزشی بود و پوشش خبری هم داده شد و ربطی به مسابقه نداشت.
منبع: تسنیم