دوشنبه 17 شهریور 1404

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به توئیت لاریجانی درباره مذاکرات با آمریکا

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به توئیت لاریجانی درباره مذاکرات با آمریکا

اقتصادنیوز: اسماعیل بقایی در واکنش به توئیت علی لاریجانی در خصوص مذاکرات با آمریکا گفت: آنچه روشن است این است که ایران به هیچ عنوان درباره توانمندی‌های و ظرفیت‌های دفاعی کشور مذاکره نخواهد کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز 17 شهریور 1404 برگزار شد.

این دیپلمات ارشد ایرانی درباره توئیت لاریجانی در خصوص مذاکرات با آمریکا بیان کرد: درباره تفسیر آن از خودشان سؤال شود. آنچه روشن است این است که ایران به هیچ عنوان درباره توانمندی‌های و ظرفیت‌های دفاعی کشور مذاکره نخواهد کرد.

وی افزود: این یک اصل مسلم است و امروز بیشتر از هر زمانی روشن شده که مردم ایران اجازه نخواهند داد راجع به ابزارهایی که برای دفاع از کیان ایران، عزت، استقلال و امنیت ایران لازم است صحبتی شود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید