جمعه 12 دی 1404

واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به اظهارات میرسلیم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به اظهارات میرسلیم

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به اظهارات میرسلیم واکنش نشان داد و گفت: آنچه در نامه اخیر دفتر میرسلیم به صداوسیما «اهانت به رهبری» تلقی شده، سخنی نسنجیده و ناصواب است.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به اظهارات میرسلیم واکنش نشان داد و گفت: آنچه در نامه اخیر دفتر آقای مهندس میرسلیم به صداوسیما «اهانت به رهبری» تلقی شده سخنی نسنجیده و ناصواب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی فضایلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در توئیتر نسبت به اظهارات اخیر «مصطفی میرسلیم» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی واکنش نشان داد و نوشت: آنچه در نامه اخیر دفتر آقای مهندس میرسلیم به صداوسیما «اهانت به رهبری» تلقی شده سخنی نسنجیده و ناصواب است.

میرسلیم در پی مناظره اخیرش با رشیدی‌کوچی از مدیر شبکه 5 و مجری برنامه تهران 20 و تهیه کننده این برنامه شکایت کرده و در بخشی از این شکایت‌نامه نوشته بود: «رشیدی‌کوچی در مناظره از خودروهای داخلی به عنوان آشغال‌های داخلی نام برده که بی‌احترامی محرز به ساحت رهبر معظم انقلاب است.»