جمعه 14 شهریور 1404

واکنش عطریانفر به لغو کنسرت شجریان: شهرداری خود را کنار مردم نمی بیند / مدیریت شهری در جبهه حکومتی قرار گرفته و نگاهش به مسائل اداری است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش عطریانفر به لغو کنسرت شجریان: شهرداری خود را کنار مردم نمی بیند / مدیریت شهری در جبهه حکومتی قرار گرفته و نگاهش به مسائل اداری است

یک فعال سیاسی اصلاح طلب از رویکرد شهرداری تهران در ارتباط با لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد عطریانفر فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتقاد از رویکرد مدیریت شهری در مورد کنسرت خیابانی همایون شجریان گفت: اگر شهرداران و مدیران شهری واقع‌بینانه عمل می‌کردند و خود را در کنار مردم می‌دیدند، می‌توانستند نقش وکیل مدافع شهروندان را ایفا کنند و خدمات مؤثرتری ارائه دهند.

در فیلمی که ایران24 از مصاحبه با این فعال سیاسی منتشر کرده، او می گوید: مدیریت شهری در عمل در جبهه حکومتی قرار گرفته و بیشتر با نگاه اداری به مسائل پرداخته است، در حالی‌که وظیفه اصلی آن‌ها حرکت با انگیزه و علاقه‌مندی به سمت حل مشکلات مردم بود. عطریانفر افزود: این رویکرد باعث شد حقوق شهروندان نادیده گرفته و عملاً تعطیل شود.

31211

کد خبر 2111275