واکنشها به جنجال «گنگستر شهر آمل» و اخراج معلم قائمشهری
اقدام معلم و همچنین اقدام آموزشوپرورش میان کاربران ما مخالفان و موافقان زیادی داشت. مثلاً یک کاربر نوشت: «جلو شادی رانگیرید که ممکن است به خشونت منجر شود.»، اما کاربر دیگری در پاسخ به آن نوشت که: «شادی به چه قیمتی؟ نقش تربیتی معلم کجاس و اینکه متأسفانه استخدامهای با بند پ باعث ایجاد این چنین مشکلاتی میشود.»
کاربران به اقدام معلم و آموزش و پرورش درپی انتشار ویدیوی «گنگستر شهر آمل» در مدرسه واکنش نشان دادند.
به گزارش خبرآنلاین، انتشار ویدیوی همخوانی دانشآموزان یک مدرسه با قطعه «گنگستر شهر آمل» با حضور معلم حواشی زیادی ایجاد کرد، این ویدیو اواسط هفته گذشته در فضای مجازی منتشر شد، اما بعد از آن مسئولان آموزش و پرورش استان مازندران بلافاصله به آن واکنش دادند. حسین کمالی، مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: «این فیلم کوتاه روز گذشته چهارشنبه در فضای مجازی به سرعت منتشر شد و پس از آن اداره کل آموزش و پرورش مازندران پیگیری موضوع را در دستور کار قرار داد. براساس تصمیم و رای این شورا، در حال حاضر مدیر مدرسه تذکر کتبی داده شد و برخوردهای اداری دیگر نیز صورت خواهد گرفت. همچنین این شورا بر عدم صلاحیت معلم مربوطه و قطع همکاری با وی رای داد و ایشان از روز یکشنبه هفته آینده اجازه حضور و تدریس در مدرسه را ندارد. همچنین به احتمال مجوز فعالیت این مدرسه نیز لغو شود.».
اما کار به اینجا ختم نشد و یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در واکنش به انتشار این ویدیو به رسانهها گفت: «برای مدارس غیردولتی و مراکز غیردولتی یک شورایی به نام شورای نظارت بر مراکز و مدارس غیردولتی داریم که در این شورا در این باره تصمیم گیری خواهد شد و در اولین جلسه شورا در رابطه با موضوع معلم قائمشهری تصمیم گیری خواهیم کرد و این موضوع بررسی خواهد شد.».
اما این پایان کار نبود، بعد از رسانهای شدن خبر اخراج معلم زن، باشگاه فرهنگی ورزشی نساجی مازندران اعلام کرد این معلم را به استخدام خود درخواهد آورد، روابط عمومی این باشگاه نوشت: «ضمن تبریک عید مبعث، باشگاه نساجی در راستای وظایف و مسیولیتهای اجتماعی، سرکار خانم صفرزاده، اموزگار قایمشهری که اخیراً به دلایلی مورد بیمهری قرار گرفته را به استخدام باشگاه در میاورد تا از توانایی او در امور فرهنگی بهره ببرد. باشگاه نساجی متعلق به مردم قایمشهر، مازندران و همه نقاط ایران است و وظیفه حمایت از مردم ایران را روی دوش خود میبیند و تا حد توان برای دستیابی به این هدف تلاش خود را ادامه خواهد داد.»
با این وجود سیر اتفاقات پیرامون انتشار این ویدیو از نظر مخاطبان پنهان نماند، اقدام معلم و همچنین اقدام آموزشوپرورش میان کاربران ما مخالفان و موافقان زیادی داشت. مثلاً یک کاربر نوشت: «جلو شادی رانگیرید که ممکن است به خشونت منجر شود.»، اما کاربر دیگری در پاسخ به آن نوشت که: «شادی به چه قیمتی؟ نقش تربیتی معلم کجاس و اینکه متأسفانه استخدامهای با بند پ باعث ایجاد این چنین مشکلاتی میشود.»
مخاطب دیگری نوشته که «بحث جلوگیری از شادی نیست اینجا چیزی که مهمه نقش تربیتی معلم هست چرا یک معلم باید به خودش اجازه بده که موسیقیای با اینگونه محتوا رو برای دانش آموزانش پخش کنه»، اما کاربری که خودش را علیرضا معرفی کرده در بخشی از کامنت خود برای خبرآنلاین نوشته که «لطفا بجای اخراج و توپ و تشر، از گزینههای بهتری مثل گفتگوی مسالمت آمیز استفاده شود، مطمئنا تاثیر بهتری خواهد داشت.»
یک مخاطب با توجه به نوع موسیقی پخش شده نوشته «بهتر از اهنگهایی است که کودکان را به خشونت تشویق میکند.»
یکی از کاربران با طرح پرسشی و مقایسه انتشار این ویدیو با اخبار مربوط به مسمومیت دانشآموزان در قم نوشته که «برای مسمومیت سریالی قم کی اخراج شده؟» یا کاربر دیگری با نظری تقریباً مشابه در این باره نوشته: «اونایی که اختلاس میکنن چرا اخراج نمیکنید؟»
سبحان هم با انتشار نظر مشابهی نوشته: «حق یک معلم این نیست که به خاطر شاد کردن بچهها یا یک اشتباه نه به آن صورت بزرگ اخراج بشه پس زود احساسی تصمیم نگیرید.» کاربر دیگری با نوشتن نظر مشابهی گفته که «یک تذکر و توصیه میکردید و تمام. اخراج یعنی از انور بوم افتادن»
محسن با مورد توجه قرار دادن موسیقی پخش شده در اظهار نظری نوشته: «وقتی که موسیقی سنتی اصیل ایران زمین مظلوم و غریب واقع شود انتظاری بیش از این نیست.»
شانا در حمایت از معلم قائمشهری نوشته: «آخه ما حق نداریم شادی کنیم چه اشکالی داره آخه آهنگ رو تو کلاس پخش کنند شما که زحمتی نکشیدید معلوم نیست این معلم چقدر زحمت کشیده تا معلم شده»
علیرضا هم نوشته که «اخراج معلم نتیجه عکس میدهد و دانش آموزان در آینده حس خوبی پیدا نمیکنند.»
از میان اخبار