واکنش وزارت ورزش به مصاحبه تاج؛ ویلموتس را وزیر معرفی نکرد
![واکنش وزارت ورزش به مصاحبه تاج؛ ویلموتس را وزیر معرفی نکرد](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1399/3/17/1104998_781.jpg)
طبعا انتخاب و عقد قرارداد با افراد و مربیان تیمهای ملی از اختیارات و مسئولیتهای کامل فدراسیون هاست و وزارت ورزش و جوانان هیچ دخالتی در انتخاب مربیان نداشته و ندارد.
روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان در مورد مصاحبه رئیس سابق فدراسیون فوتبال مبنی بر معرفی ویلموتس توسط وزیر ورزش و جوانان توضیحاتی را ارائه کرد. به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش، با توجه به برخی مطالب مطروحه در مصاحبه مهدی تاج، رئیس سابق فدراسیون فوتبال، روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان لازم می داند توضیح دهد که وزیر ورزش و جوانان ویلموتس یا هر مربی دیگری را به فدراسیون فوتبال معرفی نکرد.
همانطور که تاج در مصاحبه با بخش خبری 20/30 جمعه شب اعلام کرد وزیر ورزش و جوانان صرفا نامه انجمن فرهنگی ایران و هلند که در آن 3 مربی خارجی باسابقه در تیمهای ملی و باشگاهی کشورهای مختلف معرفی شده بودند را جهت بررسی به فدراسیون فوتبال ارجاع داده و این یک رویه معمول است که برخی افراد، نهادها و یا سازمان ها در مورد فدراسیون ها پیشنهاد یا در خواستی دارند که برای وزارت ورزش و جوانان ارسال کرده و وزارت ورزش و جوانان این نامه ها را به فدراسیون های مختلف جهت بررسی ارجاع می دهد.
ضمن اینکه هر کسی کمترین آشنایی با نامه نگاری و ادبیات اداری داشته باشد می داند عبارت بررسی به معنای دستور اقدام نبوده بلکه برای بررسی جوانب امر و اتخاذ تصمیم توسط آن فدراسیون است. طبعا انتخاب و عقد قرارداد با افراد و مربیان تیمهای ملی از اختیارات و مسئولیتهای کامل فدراسیون هاست و وزارت ورزش و جوانان هیچ دخالتی در انتخاب مربیان نداشته و ندارد.
لینک کوتاه: asriran.com/0034OP