جمعه 24 مرداد 1404

واکنش کوتاه بلاتر به دریافت رشوه کلان در فیفا

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
واکنش کوتاه بلاتر به دریافت رشوه کلان در فیفا

رییس پیشین فیفا تنها به یک جمله در واکنش به دریافت رشوه اعضای پیشین فیفا در قبال حق میزبانی جام جهانی اشاره کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از ساکرنت، جام جهانی فوتبال روسیه در سال 2018 برگزار شد و در سال 2022 نیز کشور قطر میزبانی این رویداد را بر عهده دارد.

وزارت دادگستری ایالات متحده بعد از مدت‌ها تحقیق و بررسی اعلام کرد مسوولان پیشین فیفا با دریافت رشوه به این دو کشور برای میزبانی جام جهانی فوتبال رای دادند.

سپ بلاتر، رییس پیشین فیفا در واکنش به این اتهامات مطرح شده تنها به یک جمله بسنده کرد و گفت: کمیته اجرایی فیفا بر مبنای توافقات مردانه جلو می‌رفت. او از هرگونه اظهارنظر دیگر خودداری کرد.

ابن در حالی است که دیمتری پسکوف، سخنگوی ولادیمیر پوتین بدون اشاره به شرایط میزبانی دوحه در جام جهانی قطر اعلام کرد روسیه هیچ کار اشتباه و غیرقانونی در راه کسب میزبانی جام جهانی فوتبال انجام نداده است.

اعضای پیشین فیفا به همراه سپ بلاتر، رییس سوییسی به دلیل دریافت رشوه همگی از هرگونه فعالیت مرتبط با ورزش محروم شدند و مبالغ دریافتی را نیز پس دادند.

انتهای پیام