دوشنبه 24 شهریور 1404

وجود کانال‌های انتقال آب، معضل اصلی جنوب تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
وجود کانال‌های انتقال آب، معضل اصلی جنوب تهران

عضو شورای شهر تهران گفت: یکی از این کانال‌های آب در جنوب تهران، آب تصفیه شده شهر ری را به اراضی کشاورزی شهرستان ورامین می‌رساند.

جعفر شربیانی عضو شورای شهر تهران در جلسه علنی شورا گفت: یکی از معضلات اصلی که در جنوب تهران وجود دارد، کانال‌های انتقال آب است و یکی از این کانال ها، کانال ابی است که آب تصفیه شده شهر ری را به اراضی کشاورزی شهرستان ورامین و یا شهر‌های در مسیر می‌رساند.

او گفت: در یک دهه گذشته شاهد اتفاقات تلخی بودیم که افرادی به ویژه کودکان در این کانال غرق و دچار حادثه شده اند؛ آخرین اتفاق در اسفندماه 1400 بود که کودکی در این کانال غرق شد و جان خود را از دست داد. بر همین اساس برای رفع مشکل این کانال آب با ورود دادستان و فرماندار شهر ری پیگیری‌های ویژه‌ای انجام شد و حتی جلساتی به عنوان شورای تامین برای این مساله در شهرستان برگزار و آب منطقه‌ای تهران ملزم شد این کانال را در مجاورت منازل مسکونی در محله عباس آباد سرپوشیده کند.

به گفته عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، اواخر سال گذشته تفاهم نامه‌ای بین فرمانداری و آب منطقه‌ای در این خصوص منعقد شد، در این زمینه شهرداری تهران در تامین اوازم مورد نیاز کمک‌هایی را به شرکت آب منطقه‌ای تهران انجام داد و بر این اساس نیز بالشتک‌های جنوبی ضلع جنوب کانال کارگزاری شد.

او گفت: متاسفانه این روند به دلیل موضوعات داخلی و بورکراسی اداری آب منطقه‌ای که کار را با کندی روبه رو کرده بود، متوقف کرد. برای تدوام این طرح پیگیری‌هایی توسط دادستان، فرماندار شهرری و بنده انجام شد و از هفته آینده ادامه عملیات به صورت جدی پیگیری می‌شود تا در 2 ماه آینده این کانال سرپوشیده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری