ورزشکار قزوینی در اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر حضور یافت
قزوین - ایرنا - سرپرست هیات ورزشهای جانبازان و معلولان استان قزوین گفت: پویا شریفی بسکتبالیست قزوینی در اولین مرحله اردوی استعدادیابی و انتخابی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان حضور یافت.
شاهرخ آزادمنش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان برای اعزام به رقابت های پاراآسیایی بحرین آماده می شود.
وی اضافه کرد: این اردو از 14 اردیبهشت ماه آغاز شده و تا بیست و چهارم ماه جاری در کمپ تیم های ملی فدراسیون پیگیری می شود.
این مسوول گفت: 30 ورزشکار از سراسر کشور به این رقابت ها دعوت شده اند که زیر نظر عباس خاکی سرمربی و حسن پالار مربی مدعو تیم ملی به تمرین می پردازند.
آزادمنش افزود: جانبازان و معلولان استان به رغم تمامی مشکلات مالی و مضایق اعتباری با انگیزه و علاقه بسیار زیاد در این رقابت ها حضور می یابند و امیدواریم شاهد درخشش و کسب مقام آنها در این رقابتها باشیم.
*س_برچسبها_س*