سه‌شنبه 14 اسفند 1403

ورزش و جوانان

ورزش و جوانان

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - بیست و سومین مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک روز سه‌شنبه 19 دی با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار خواهد شد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طی روز‌های گذشته ادعا‌های مختلف درخصوص ساخت ورزشگاه جدید باشگاه استقلال و مدیران این باشگاه مطرح شده است که مهمترین آن مخالفت وزارت ورزش و جوانان با ساخت ورزشگاه توسط این باشگاه است. پس از طرح اتهام جعل توسط فدراسیون فوتبال و همچنین علیرضا خانی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال، دیدار مدیرعامل این باشگاه با سفیر عربستان سعودی در تهران موضوع مهم دیگری...

وب‌گاه مشرق نیوز

مجمع عمومی باشگاه استقلال با حضور سهامداران این باشگاه برگزار شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مجمع عمومی باشگاه استقلال امروز 16 دی برگزار شد.

خبرگزاری تسنیم

در مجمع امروز باشگاه استقلال قرار شد نفر پنجم هیئت مدیره این باشگاه در جلسه بعدی مشخص شود.

وب‌گاه ورزش سه

یک عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال با تصمیم مجمع این باشگاه در تغییر کرد.

وب‌گاه فرارو

کیومرث هاشمی با حضور در منزل ناهید کیانی، با مادر این ورزشکار دیدار و ضمن تبریک این روز با وی گفتگو کرد. وزیر ورزش و جوانان در این دیدار به نمایندگی از مادران ورزشکاران و قهرمانان از مادر این ورزشکار و قهرمان جهان در رشته تکواندو تقدیر کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

اگر استقلال بدون هماهنگی با وزارت ورزش خارجی‌ها را دعوت کرده چرا این وزارتخانه رسما موضع خود را اعلام نمی‌کند و اگر اینگونه نیست، چطور به راحتی اخباری منتسب به این وزارتخانه در رسانه‌ها منتشر می‌شود.

وب‌گاه عصر ایران

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برنامه‌های دولت در راستای جوانی جمعیت، تسهیلات و اشتغال، گفت: 127 هزار میلیارد تومان وام ازدواج از ابتدای امسال تاکنون پرداخت شده است اما علی‌رغم این موضوع 263 هزار نفر نیز در صف وام ازدواج قرار دارند که در تسریع آن باید تدبیر شود و دولت مردمی در پیگیری و حل مشکلات و دغدغه‌های جوانان بسیار مصمم است.

خبرگزاری دانشجو

کیومرث هاشمی در سفر هیات دولت به استان زنجان چندین پروژه ورزشی این استان را افتتاح کرد.

خبرگزاری دانشجو

وزیر ورزش و جوانان گفت: امکانات خوبی فراهم شده و تلاش دولت و نظام این است که شرایط را برای توسعه ورزش جوانان و نوجوانان فراهم کند.

خبرگزاری دانشجو

وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد: تمام تلاش دولت بر این است تا پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت قرار بگیرد و به مرحله بهره‌برداری برسد.

خبرگزاری تسنیم

کیومرث هاشمی در سفر هیئت دولت به استان زنجان چندین پروژه ورزشی این استان را افتتاح کرد.