ورود 2 محموله گندم به بندر امام
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان از ورود دو فروند کشتی حامل کالاهای اساسی به بندر امام خمینی در این استان خبر داد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان از ورود دو فروند کشتی حامل کالاهای اساسی به بندر امام خمینی در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، امید جهان نژادیان گفت: دو فروند کشتی اقیانوس پیما که حامل کالای اساسی گندم است در بندر امام پهلو میگیرند.
جهان نژادیان افزود: این کشتیها در مجموع حامل 136 هزار تن گندم است که یکی از این کشتیها در اسکله غلات بندر امام خمینی در حال تخلیه است.
وی گفت: همچنین کشتی دیگر روز سه شنبه برای تخلیه محموله خود در اسکله پهلو میگیرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان ادامه داد: با ورود این کشتیها از ابتدای امسال تاکنون، 736 هزار تن گندم توسط 11 فروند کشتی وارد بندر امام خمینی شدهاست.
بر این اساس، تدارک و تأمین کالاهای اساسی، راهبردی و مورد نیاز مردم، ادامه دارد و به لحاظ موجودی کالا در انبارها، بیش از میزان مصرف ذخیرهسازی شده و کالاهایی که بر اساس برنامه خریداری شده در حال ورود به کشور است.