چهارشنبه 11 شهریور 1405

ورود 200 واگن ساخت داخل به ناوگان حمل ترکیبی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ورود 200 واگن ساخت داخل به ناوگان حمل ترکیبی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت حمل‌و‌نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به منظور توسعه خدمات‌رسانی و کسب بازار‌های تازه، 200 دستگاه انواع واگن‌های باری را از تولیدکنندگان داخلی سفارش و خریداری کرده است.

شرکت حمل‌و‌نقل ترکیبی از شرکت‌های تابعه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران طی برگزاری مناقصه‌ای، قرارداد ساخت 100 دستگاه واگن لبه بلند با یکی از سازندگان داخلی منعقد کرده است که به زودی این واگن‌ها تحویل شرکت مذکور خواهد شد تا نسبت به بازار حمل مواد معدنی و فله ورود نماید.

با راه‌اندازی کریدور‌های فعال در گروه کشتیرانی، این شرکت متعاقباً با برگزاری مناقصه یاد شده، 100 دستگاه واگن مسطح 26 متری از یکی دیگر از شرکت‌های تولیدکننده داخلی خریداری کرد که واگن‌های مذکور هم اکنون در حال ساخت هستند.

هر دستگاه واگن باری لبه بلند ظرفیت حمل حدود 68.5 تن انواع کالا را دارد که ضمن کاهش زمان حمل در کاهش مصرف سوخت و کمک به حفظ محیط زیست بسیار مؤثر است.

همچنین، افزایش تعداد واگن‌های مسطح نیز علاوه بر کاهش زمان ترانزیت کالا، حمل کالا را به صورت درب به درب تسهیل می‌سازد. طبق اعلام شرکت حمل‌و‌نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ساخت واگن‌های یاد شده در داخل و با تکیه بر توان مهندسان داخلی در مجموع از خروج معادل 14 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری شده است.

ساخت 200 دستگاه واگن یاد شده به صورت مستقیم و غیرمستقیم 500 نفر شغل جدید ایجاد کرده است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید ورود 200 واگن ساخت داخل ناوگان حمل ترکیبی کشتیرانی خدمت رسانی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است