وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با هماهنگی وزارت امورخارجه آماده انعقاد تفاهمنامه گسترش تعاملات اقتصادی بین بخش تعاون ایران و سایر کشورها هستیم.
طبق روال ماه های گذشته یارانه شهریور ماه نیز به صورت نقدی در بیستم شهریور ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.
ادعا می شود دولت برای افزایش حقوق کارکنان خود نیز طرحی در دستور کار دارد که نهاییشدن آن به بهبود معیشت این افراد کمک خواهد کرد.
همشهری نوشت: با ابطال 2مصوبه دولت برای حقوق بازنشستگان و حق مسکن کارگری، این دو گروه باید منتظر افزایش دریافتی ماهانه باشند؛ ضمن اینکه دولت برای افزایش حقوق کارکنان خود نیز طرحی در دستور کار دارد که نهاییشدن آن به بهبود معیشت این افراد کمک خواهد کرد.
رئیس دولت سیزدهم در مراسم گرامیداشت روز ملی «تعاون» از خدمات مدیرعامل بیمه تعاون در مسیر توسعه دستاوردهای خدمت رسان و اخذ جایگاه تعاونی برتر تقدیر کرد.
رئیس دولت سیزدهم در مراسم گرامیداشت روز ملی «تعاون» از خدمات مدیرعامل بیمه تعاون در مسیر توسعه دستاوردهای خدمت رسان و اخذ جایگاه تعاونی برتر تقدیر کرد.
تهران - ایرنا - دومین جشنواره ورزشی تلاش با هدف ایجاد شور و نشاط ویژه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.
مدیرکل امور بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی گفت: حمایت سازمان از بیمهشدگان مشمول بیمه بیکاری، تنها منحصر به پرداخت مقرری بیکاری نیست بلکه مشمولان از خدمات درمانی نیز استفاده می کنند.
دولت سیزدهم از بدو آغاز فعالیت خود در راستای حمایت از بنگاههای اقتصادی با رویکرد حفظ اشتغال موجود گام برداشته و براساس گزارش معاونت اشتغال وزارت کار، در راستای رفع موانع تولید 6000 بنگاه مشکل دار و نیمه فعال، 276 بنگاه با ظرفیت ایجاد اشتغال بالا و تایید 241 بنگاه قابل حمایت، شناسایی شدند.
تکلیف یارانه نقدی شهریور 1401 روشن شد. یارانه نقدی در شهریور هم پرداخت می شود. یارانه نقدی قرار است به صورت کالا برگ اعطا شود. یارانه نقدی جدید 300 و 400 هزار تومانی چند ماه است که به حساب ها واریز می شود. جزئیات یارانه نقدی اعلام خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه 30 تعاون روستایی امسال در استان تشکیل شد، گفت: تعاونی مسکن مهر گیلان تاکنون 12 هزار و 500 مسکن را تحویل مردم داده است.
شکوری گفت: فرآیند برقراری بیمه بیکاری کاملا غیرحضوری و به صورت آنلاین است.
اما چرا داشتن یک طبقه متوسط غنی و گسترده درون کشور، بهترین اهرم برای چانه زنی دولت ها در مذاکرات بیرون از کشور خواهد بود؟
مهر نوشت: حسینی در رابطه با ادعای دو تابعیتی بودن زاهدیوفا، گفت: مطالب کذبی را در داخل و خارج از کشور منتشر کردهاند. واقعیت آن است که زاهدی وفا برای تحصیل به خارج از کشور رفته بوده و سپس به ایران بازگشت. همچنین گفته شد که پسر او در اروپا بوده؛ در صورتی که آقای زاهدیوفا اصلاً اولاد ذکور ندارد؛ اینها برای تخریب یک چهره علمی است.
حسینی در خصوص ادعاهای مطرحشده در خصوص دوتابعیتی بودن محمدهادی زاهدیوفا توضیحاتی ارائه کرد.