وزارت خارجه آمریکا
وزارت خارجه آمریکا
مقامات آمریکایی مواضع ظاهرا ضدونقیضی را درخصوص شهادت سیدحسن نصرا...، دبیرکل حزبا... لبنان اتخاذ کردهاند.
سخنگوی کاخ سفید از حمایت این کشور از رژیم صهیونیستی با وجود جنایت های آن در لبنان و غزه گفت.
اقتصادنیوز: وزارت خارجه آمریکا از تمامی شهروندان و تعدادی از نیروهای سفارتخانه خود در لبنان خواست به دلیل نگرانیهای امنیتی و وضعیت غیرقابلپیشبینی، بیروت را ترک کنند.
وزارت خارجه آمریکا از تمامی شهروندان و تعدادی از نیروهای سفارتخانه خود در لبنان خواست به دلیل نگرانیهای امنیتی و وضعیت غیرقابلپیشبینی، بیروت را ترک کنند.
وزارت خارجه ایالات متحده به دلیل وضعیت امنیتی بیثبات و غیرقابلپیشبینی در لبنان، به تعدادی از کارمندان سفارتخانه خود در بیروت و اعضای خانواده آنها دستور داد بیروت را تخلیه کنند.
سفارت آمریکا در بیروت با صدور بیانیه ای از شهروندان خود خواست تا لبنان را فورا ترک کنند.
اقتصادنیوز: سفارت آمریکا در بیروت از شهروندان خود خواست تا لبنان را فورا ترک کنند.
یک مقام آمریکایی در واکنشی طلبکارانه و توهینآمیز گفت: دولت پزشکیان سعی دارد این پیام را برساند که مایل به دیپلماسی و تعامل با جهان است، اما آنچه برای آمریکا اهمیت دارد عمل است نه حرف.
سخنگوی ارتش اسرائیل ادعا کرد که جنگندههای این رژیم در حال گشتزنی در منطقه فرودگاه بیروت هستند.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق تاکید کرد: ایران در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی در کنار لبنان و مقاومت خواهد بود.
تجمع مردمی شهروندان تهرانی در محکومیت حمله اسرائیل به بیروت در میدان فلسطین برگزار شد.
وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که خاورمیانه در آستانه یک جنگ تمام عیار قرار گرفته است
وزیر خارجه آمریکا به حمله اسرائیل به بیروت واکنش نشان داد و گفت: اسرائیل حق دارد از خودش دفاع کند
نخستوزیر عراق و وزیر خارجه آمریکا در جریان دیدار با یکدیگر در نیویورک بر توقف جنگ بیوقفه علیه غزه و لبنان و تلاشهای صورت گرفته برای توقف جنگ تاکید کردند.
بازیهای جنگی دیجیتال، فراتر از یک ابزار سرگرمی، بهعنوان رسانهای نوین با مخاطبان گسترده، نقش مهمی در شکلدهی افکار عمومی دارند. این بازیها با نفوذ بالا به تعمیق نگرشها و ترویج نظامیگری و جنگ میپردازند.
روزنامه کیهان نوشت: با توجه به سوابق برخی از مدعیان اصلاحات (و نه همه آنها) در دشمنی با شهید رئیسی و عصبانیت از مواضع اسلامی و انقلابی ایشان در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، مخصوصاً روی دست گرفتن شجاعانه و غیرتمندانه تصویر شهید سلیمانی و تاکید بر مجازات ترامپ و سایر قاتلان آن شهید، بعید نیست که پیشنهاد حقیرانه این طیف به رئیسجمهور محترم، انتقام آنها از مواضع انقلابی شهید رئیسی باشد.