وزارت نفت
وزارت نفت
توسعه ظرفیت پتروپالایشی سالهاست که در دولتهای مختلف نادیده گرفته شدهاست و صرف اینکه کشورهای خارجی حاضر به سرمایهگذاری یا فاینانس چنین پروژههایی نشدهاند این طرحها جلو نرفتهاند. با روی کار آمدن وزارت نفت دولت جدید انتظار میرفت پتروپالایشگاه به یک سیاست صنعتی اولویتدار دولت تبدیل شود، اما...
معاونت برنامهریزی وزارت نفت اعلام کرد: ظرفیت تولید گاز خام کشور در سال 1400 برای نخستین بار از مرز یکهزار میلیون مترمکعب در روز عبور کرد و برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی هم نسبت به سال قبل از آن (1399) بیش از چهار درصد افزایش یافت.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس پیگیر وصول مطالبات مردم است و یکی از مطالبات مهم مردم ایلام استقرار شرکت بهره برداری نفت و گاز دراستان است.
نماینده مردم تهران در مجلس، گفت: با توجه به ادعاهایی که اخیرا در خصوص فشار نمایندگان در فضای مجازی مطرح شده از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان خواهشمندم صحت و سقم این موضوع را بررسی کرده و حیثیت مجلس را حفظ کند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خواستار اعلام نتیجه بررسی پرونده کرسنت از سوی قوه قضاییه شد.
نایب رئیس انجمن صنفی انبوه سازان استان تهران گفت: به جای تهاتر نفت با مسکن، وزارت راه و شهرسازی می تواند از سرمایه گذاری مشارکتی بخش خصوصی در تولید انبوه مسکن استفاده کند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: از رئیس قوه قضائیه درخواست میکنم که نتیجه پرونده کرسنت را هرچه سریعتر اعلام کند.
کارشناس حکمرانی اندیشکده اقتصاد مقاومتی گفت: در بحث اصلاحات مربوط به حاملهای انرژی، مقامات مختلف دولتی، اظهارات متفاوت و بعضاً متناقضی دارند.
مدیرعامل باشگاه پیکان امروز به منظور یک همکاری مشترک والیبالی تهران را به مقصد بصره عراق ترک کرد.
خدا کند این شایعه راست نباشد که برخی مخالفت ها برای این است که آقای الف نباشد و آقای ب باشد چرا که دود آن به چشم مردم میرود.