وزارت ورزش
وزارت ورزش
باشگاه پرسپولیس گزارشی جالب از مجمع امروز در ساختمان این باشگاه منتشر کرد.
مجمع عمومی شرکت پرسپولیس بهطور فوقالعاده که با اعلام تنفس در نشست قبلی به امروز (یکشنبه) موکول شده بود با حضور نمایندگان سازمان خصوصیسازی و بورس، سهامداران و تعدادی از اعضای هیئت مدیره برگزار شد.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره مسائل مختلف توضیحاتی را مطرح کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از مخالفت هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برای دادن سه دانگ سند ساختمان باشگاه پرسپولیس خبر داد.
احتمال دارد یک پیشکسوت استقلال به عضویت هیات مدیره این باشگاه در بیاید.
فارس نوشت: رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: گل محمدی با ما قرارداد دارد و یک سال دیگر میهمان ما خواهد بود.
باشگاه استقلال درباره تغییرات اخیر بیانیه صادر کرد.
مجمع عمومی باشگاه استقلال با جدایی دو عضو هیات مدیره و اضافه شدن دو نفر جدید به این جمع برگزار شد.
تهران - ایرنا - معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد ورزشکاران اعزامی به بازیهای آسیایی نمادی از فرهنگ و مردم کشورشان هستند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: با اضافه شدن عضو مالی جدید می توانیم مشکلات مالی را حل کنیم.
عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت، او و دیگر عوامل مدیریتی این باشگاه هم نگران وضعیت آبیپوشان هستند.
رضا درویش درباره خروج نامش از هیئتمدیره عنوان کرد: البته آقای پورمحمدی خدمات شایسته داشت و کسی نمیتواند منکر خدمات او شود. من اینجا هیچوقت فکر نکردم پنج نفریم چون هدفمان همیشه یک چیز بوده است.
آخرین وضعیت تغییرات و تحولات، تمدید قرارداد بازیکنان پرسپولیس و جذب بازیکن جدید در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر اعلام شد.