چهارشنبه 19 شهریور 1404

وزیر ارتباطات برای ارتباط با شهروندان شماره تلفن همراه اعلام کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
وزیر ارتباطات برای ارتباط با شهروندان شماره تلفن همراه اعلام کرد

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای هموطنانی که هنوز از نعمت اینترنت بهره مند نیستند و قصد دارند مشکل خود را گزارش کنند، شماره موبایل اعلام کرد.

وی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: فارغ از نتیجه پیگیری، ابراز احساس لطف و محبت آنها (مردم)، خستگی را از تن من و همکارانم بیرون می کند و به ما یک انرژی مضاعف میدهد. وی افزود: پیامک به شماره 09122996321 ابزار ارتباط هموطنانی است که هنوز از نعمت اینترنت بهره مند نیستند! زارع پور خطاب به مخاطبان خود، افزود: البته روی همین شماره از طریق پیام رسان های داخلی هم با شما در ارتباط هستم.

به گزارش فارس، برخی از کاربران فارس من هم با ثبت سوژه در این سامانه، مشکلات ارتباطی شهرهای خود از جمله اندیشمک و گلدره را گزارش کرده اند و خواسته اند که فارس صدای گلایه آنها را به گوش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برساند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
وزیر ارتباطات برای ارتباط با شهروندان شماره تلفن همراه اعلام کرد 2
وزیر ارتباطات برای ارتباط با شهروندان شماره تلفن همراه اعلام کرد 3