وزیر بهداشت
وزیر بهداشت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کیان قاسمیان کودک مجروح حمله تروریستی رژیم اشغالگر صهیونیست که پدر، مادر و برادرش در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند، در بیمارستان مهر عیادت کردند و ضمن تقدیر و تشکر از کادر درمان این بیمارستان، در جریان مراحل درمان این کودک...
وزیر بهداشت گفت: در حمله اسرائیل به کشورمان تاکنون نزدیک به 700 نفر از شهروندان غیرنظامی شهید شدهاند. همچنین 18 نفر از اعضای کادر سلامت، از جمله 6 پزشک، جان خود را در مسیر خدمت از دست دادهاند.
وزیر بهداشت از شهادت 18 نفر از اعضای کادر سلامت در پی حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان خبر داد.
اقتصادنیوز: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نزدیک به 700 نفر از شهروندان غیرنظامی در حملات وحشیانه اسراییل به شهرهای ایران، شهید شدند.
مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء با حضور مقامات کشوری و لشکری در حسینیه حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد.
وزیر بهداشت و رئیس بنیاد شهید با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران از کودک 5 سالهای که در حمله رژیم صهیونیستی دچار سوختگی 50 درصدی شده و خانوادهاش را از دست داده، عیادت کردند.
وزیر بهداشت، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران از کیان قاسمیان کودک 5 ساله که در حمله اسرائیل در تهران دچار سوختگی 50 درصدی شد و پدر، مادر و برادر دو ماهه خود رایان قاسمیان را از دست داد، عیادت کرد.
وزیر بهداشت و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران از کیان قاسمیان کودک 5 ساله که در حمله رژیم صهیونیستی در تهران دچار سوختگی 50 درصدی شد و پدر، مادر و برادر دو ماهه خود رایان قاسمیان را از دست داد، عیادت کردند.
مراسم گرامیداشت شهیدان سپهبد رشید و شادمانی و شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) با حضور روسای قوای مجریه و مقننه و جمعی از مسئولین لشکری و کشوری در حسینیه فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
مراسم گرامیداشت شهیدان سپهبد رشید و شادمانی و شهدای قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در حسینیه فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
معاون اول رئیسجمهور با قدردانی از تلاشها و زحمات قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) تاکید کرد: راهبرد ذاتی قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) ورود به پروژههایی است که بخشهای دیگر ورود نمیکنند.
اقتصادنیوز: معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حدود هزار عمل جراحی برای مجروحان جنگ 12 روزه انجام شد، گفت: بیشتر مجروحان مرخص شدند و حدود 170 مجروح بستری در بیمارستانها داریم.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به مجروح شدن 5750 نفر در تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور گفت: 170 نفر از مجروحان همچنان در بیمارستانها بستری هستند.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، گفت: کسانی که برنامهریزی کردند تا مردم ایران را به شورش وادارند، واقعاً آنها را نمیشناسند؛ اتفاقاتی که در این 12 روز رخ داد، حقیقتاً معجزهای در حوزه اجتماعی بود.
سخنگوی دولت در ارزیابی عملکرد یکساله دولت چهاردهم، دستاورد دولت در حوزه انسجام اجتماعی را ملموس و قابل توجه عنوان کرد و گفت: «در حوزه اقتصاد باید بیشتر کار و فعالیت کنیم.»
سخنگوی دولت در ارزیابی عملکرد یکساله دولت چهاردهم، دستاورد دولت در حوزه انسجام اجتماعی را ملموس و قابل توجه عنوان کرد و گفت: در حوزه اقتصاد باید بیشتر کار و فعالیت کنیم.