پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

وزیر فرهنگ از تندیس 4 مبارز دوران انقلاب رونمایی کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
وزیر فرهنگ از تندیس 4 مبارز دوران انقلاب رونمایی کرد

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بازدید از موزه عبرت، از تندیس چهار نفر از مبارزان دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمد مهدی اسماعیلی روز جمعه - 27 اسفند - در بازدید از موزه عبرت تهران از تندیس مرضیه دباغ، فخرالدین حجازی، مرتضی لبافی نژاد، و آیت الله ربانی شیرازی از مبارزان انقلاب اسلامی رونمایی کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید از بخش های مختلف موزه عبرت (بازداشتگاه کمیته مشترک ضد خرابکاری رژیم پهلوی) دیدن کرد.

در این بازدید چهار نفر از مبارزان سیاسی دوران انقلاب که در این زندان بازداشت و مورد شکنجه قرار گرفته بود به عنوان راهنما بخش های مختلف از عکاسخانه تا اتاق های شکنجه بندهای انفرادی و عمومی را توضیح دادند.

در حاشیه این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هشت عنوان کتاب «چشم های آشنا»، «آن سال های زمستان»، «سازمان بی نام»، «پیروزی در سایه شکست»، «افعی در جقه همایونی» «ارام نمی گیریم» و 2 کتاب در حوزه کودک فردا خواهد آمد» «مرد سنگی و مرد مهربان» رونمایی کرد.

ادامه دارد...

برچسب‌ها