وزیر نیرو
وزیر نیرو
سخنگوی دولت با اعلام اینکه برای حل مشکل آب همدان سه شیفت کار با سرعت بسیار زیادی در حال انجام است، گفت: باید منتظر شمارش معکوس برای حل مشکل آب همدان باشیم.
علی بهادری جهرمی گفت: در 15 سال گذشته پیشرفتی برای حل مشکل آب همدان مشاهده نشده است.
رئیس جمهور با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و فرا رسیدن هفته دولت، افزایش اعتماد و امید مردم به دولت را مهمترین وظیفه و دستاورد دولت برشمرد و تاکید کرد: هرگونه سخن یا اقدامی که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
سخنگوی دولت اظهار داشت: حل مشکل آب همدان به شمارش معکوس رسیده و دولت تلاش می کند مشکل کمبود آب را حل کند.
سخنگوی دولت گفت: حل مشکل آب در همدان در بیش از 15 سال گذشته پیشرفت نداشته و در حال حاضر برای حل آن سه شیفت کار با سرعت بسیار زیادی در حال انجام است.
رئیس جمهور افزایش اعتماد و امید مردم به دولت را مهمترین وظیفه و دستاورد دولت برشمرد و تاکید کرد: هرگونه سخن یا اقدامی که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
رئیسجمهور افزایش اعتماد و امید مردم به دولت را مهمترین وظیفه و دستاورد دولت برشمرد و تاکید کرد: هرگونه سخن یا اقدامی که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
حجتالاسلام رئیسی گفت: باید تمام تلاشها و اقدامات در جهت خدمت به مردم و حل مشکلات و حفظ و تقویت امید مردم باشد.
رئیس جمهور با گرامیداشت هفته دولت، افزایش اعتماد و امید مردم به دولت را مهمترین وظیفه دولت برشمرد و تأکید کرد: هر سخن یا اقدامی که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
تهران - ایرنا - سخنگوی دولت با اشاره به گزارش امروز وزیر نیرو درباره اقدامات صورت گرفته برای حل مشکلات آب استان همدان گفت که کار با پیشرفت زیادی در حال پیش رفتن است و آب مورد نیاز هم تأمین شده است.
رئیس جمهور افزایش اعتماد و امید مردم به دولت را مهمترین وظیفه و دستاورد دولت برشمرد و تاکید کرد: هرگونه سخن یا اقدامی که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.