چهارشنبه 8 بهمن 1404

وزیر ورزش: بعد از جام جهانی لیگ را در آزادی برگزار می‌کنیم

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
وزیر ورزش: بعد از جام جهانی لیگ را در آزادی برگزار می‌کنیم

وزیر ورزش درباره وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی گفت: در تلاش هستیم تا پایان جام جهانی بازی‌های لیگ را در آزادی برگزار کنیم.

خبرگزاری میزان -

احمد دنیامالی در حاشیه مراسم افتتاح موزه ملی کشتی ایران همزمان با 17 دی 1404 پنجاه و هشتمین سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی اظهار داشت: موزه افتخارات کشتی مجموعه فاخری است و روی آن وقت گذاشته شده است. من جا‌های مختلف رفتم و دبیر را به ساخت و ساز معرفی می‌کنند. این ظلم به اوست. او برنامه‌ریزی بلند مدت و هوش مصنوعی می‌کند و یکی از کار‌های خوبش همین ساخت و ساز کمپ است.

او ادامه داد: وقتی رئیس فدراسیون بودم خیلی کار‌های ساخت و ساز انجام می‌دادم و کسی به من می‌گفت تو فقط کار‌های ساخت و ساز می‌کردی که خوشم نمی‌آمد، چون می‌گفتم شما نتایج من را ببینید.

وزیر ورزش در مورد وضعیت استادیوم آزادی خاطرنشان کرد: کار اساسی می‌شود و خیلی‌ها فکر می‌کردند در حد تعویض سکو و صندلی است، اما وقتی رفتند و دیدند متوجه شدند کار برجسته‌ای در حال انجام است. قبلا گفتیم سال آینده آماده می‌شود، اما دنبالش هستیم تا بعد از پایان جام جهانی بازی‌های لیگ را در آزادی برگزار کنیم.

مراسم افتتاح موزه ملی کشتی شهید غلامرضا کیانپور امروز چهارشنبه با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و سیدرضا صالحی امیری وزیز میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون، جمعی از قهرمانان و پیشکسوتان کشتی و مسئولان ورزش و جمع کثیری از اصحاب رسانه در محل فدراسیون کشتی برگزار شد.

وزیر ورزش: بعد از جام جهانی لیگ را در آزادی برگزار می‌کنیم 2