وزیر کار: ایجاد نیم میلیون شغل برای 5 دهک پایین درآمدی در سال آینده
![وزیر کار: ایجاد نیم میلیون شغل برای 5 دهک پایین درآمدی در سال آینده](https://cdn.asriran.com/client/themes/fa/main//img/defultpic.png)
ظرف ماه های آینده باهمکاری شهرداری ها و شورای شهر در تمامی شهرهای کشور، بازارچه های موقتی در یکی از میدان های اصلی شهر ایجاد می شود تا کارگاه های خرد و کوچک خانگی محصولات خود را عرضه کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال 1401 توسط کمیته امداد 500 هزار شغل ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا؛ حجت الله عبدالمالکی امروز 9دی در اختتامیه "دومین رویداد بین المللی تاک 2"که در هتل آنا در ارومیه برگزار شد، به صورت ویدئو کنفرانس خطاب به مسئولین استانی افزود: در سال 1401 مصوبه شورای عالی اشتغال کشور ایجاد 500هزار شغل برای 5دهک پایین کشور به تولیت کمیته امداد و همکاری کار افرینان کشور انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه سیاست دولت سیزدهم در خصوص اشتغال استفاده از توان دستگاه های حاکمیتی و فعالان عرصه اقتصاد، تولید و کارآفرینان نو آور است، تصریح کرد: اگر این دو گروه با دولت همکاری کنند می توانند معضلات مهم اقتصادی کشور را برطرف کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید به اینکه در کمیته امداد در سال های اخیر حوزه نوآوری جهش خاصی داشته است، یاد آور شد: امروز شاهد این هستیم که ترکیب اشتغال در کمیته امداد به سمت مشاغل نو، پایدار و درآمد بالا حرکت می کند.
عبدالمالکی در خصوص مجوزهای مشاغل خانگی خاطر نشان کرد: مجوز مشاغل خانگی از حالت مجوزمحور به سمت مجوز ثبت اعلان محور تغییر کرد و پس از این، هر فعال مشاغل خانگی بعد از ثبت مجوز، طی 3روز می تواند فعالیت خود را شروع کند.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ظرف ماه های آینده باهمکاری شهرداری ها و شورای شهر در تمامی شهرهای کشور، بازارچه های موقتی در یکی از میدان های اصلی شهر ایجاد می شود تا کارگاه های خرد و کوچک خانگی محصولات خود را عرضه کنند.
وی با اشاره به اینکه هدایت تسهیلات بانکی باید به سمت تولید و اشتغال هدایت شود، تصریح کرد: کمیته امداد یکی از نهاد های است که بیش از 97درصد تسهیلات آن به سمت تولید و اشتغال هدایت شده است.
عبدالمالکی ادامه داد: در سال های اخیر 1900میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت شد که اگر به درستی در مسیر اشتغال صرف میشد اکنون شاهد بیکاری در کشور نبودیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: کسانی که تسهیلات برای فعالیت اقتصادی دریافت می کنند باید طبق استاندارد، افرادی را بکار گرفته و بیمه کنند تا بتوان تحولی در اشتغال کشور ایجاد کرد.
لینک کوتاه: asriran.com/003RIy