ویروس کرونا در کهگیلویه از کنترل خارج شده است
یاسوج - ایرنا - فرماندار کهگیلویه با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به ویرورس کرونا و تکمیل شدن ظرفیت تختهای بیمارستانی دهدشت، گفت: ویروس کرونا در این شهرستان به وضعیت خطرناکی رسیده و از کنترل خارج شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا اتابک روز جمعه در جلسه شورای سلامت کهگیلویه با اشاره به اینکه 6 بخش در بیمارستان برای بستری بیماران کرونایی تجهیز شده است اظهار داشت: اکنون ظرفیت همه این بخشها تکمیل شده است.
وی بیان کرد: باید با برنامه ریزی نسبت به تجهیز یک مکان مناسب دیگر برای بستری بیماران کرونایی اقدام شود. اتابک سیر صعودی ویروس کرونا را نگران کننده دانست و گفت: مراسمات و عزاداریها وضعیت شهرستان را به نقطه سیاه رسانده است. وی تصریح کرد: یک تهدید جدی برای همه افراد جامعه این است که تعدادی هنوز وجود ویروس کرونا را باور ندارند. اتابک تاکید کرد: صدور مجوز برای خاکسپاری منوط به رعایت پروتکلهای بهداشتی و تعداد 20 نفر بوده و نیروی انتظامی با بیشتر از این تعداد برخورد کند. وی تعطیلی 2 هفته ای مدارس، عدم صدور مجوز برای نوازندها، تعطیلی آرامستانها وتمدید دورکاری ادارات را از مصوبات این جلسه اعلام کرد. فرماندار کهگیلویه بر همکاری همه نهادها در اطلاع رسانی و اجرای برنامه های مختلف برای قطع شیوع زنجیره کرونا تاکید کرد. رییس شبکه بهداشت و درمان با اشاره اینکه شیوع ویروس کرونا خانوادگی شده است گفت: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا روز به روز در حال افزایش است. محمد طاهر طیبزادگان برگزاری عروسی وعزاداری در شهرستان را یک معضل بزرگ دانست و گفت: باید اقداماتی انجام داد که ضمانت اجرایی داشته باشد. وی بر تعطیلی اغذیه فروشیها، رستورانها و دیگر صنوف پرخطر تاکید کرد. به تعداد مبتلایان و فوتی های ناشی از ویروس کرونا در این جلسه اشاره نشد.
*س_برچسبها_س*