پنج‌شنبه 11 تیر 1405

پاسخ سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور به گزارش فارس

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
پاسخ سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور به گزارش فارس

به گزارش خبرنگار گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، هفدهم فروردین ماه سال جاری بود که خبرنگار خبرگزاری فارس، در گزارشی با عنوان «عیدی معلولان پَر!/ مقصران واقعی را اعلام کنید»، از سازمان‌های بهزیستی و برنامه و بودجه کشور برای عدم پرداخت عیدی معلولان انتقاد کرد.

پس از انتشار این گزارش، سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به این گزارش جوابیه‌ای برای خبرگزاری فارس ارسال کرد. متن این جوابیه به شرح ذیل است:

گزارشی با عنوان " عیدی معلولان پَر!/ مقصران واقعی را اعلام کنید" مورخ 17.1.1402 در آن خبرگزاری منتشرشده؛ مقتضی است بر اساس ماده 23 قانون مطبوعات و به‌منظور رفع ابهام و روشن‌شدن افکار عمومی، دستور فرمایید این پاسخ با همان فونت و اندازه و با تیتر ذیل در اسرع وقت در آن خبرگزاری منتشر شود.

اعتبارات حمایت از معلولان حذف نشده؛ مطابق قانون با ردیف اصلی سازمان بهزیستی کشور ادغام شده است

با عنایت به سیاست‌های دولت سیزدهم و تأکید بر برنامه‌محور بودن اعتبارات دستگاه‌ها در راستای پاسخگو نمودن دستگاه‌های اجرایی در قبال اعتبارات، سازمان بهزیستی کشور به‌عنوان دستگاه اجرایی اصلی حمایت از معلولان تعیین و ردیف‌های فرعی ذیل این سازمان با ردیف اصلی ادغام شده است.

در سال 1401 اعتبارات ابلاغی سازمان بهزیستی کشور از محل منابع عمومی و یارانه‌ای معادل 229886 میلیارد ریال بوده است که با عنایت به بند (د) ماده (28) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) و با توجه به وصولی درآمدها و سایر منابع عمومی، از این میزان اعتبار تا پایان سال 1401 مبلغ 221664 میلیارد ریال (معادل 96 درصد) به سازمان بهزیستی کشور تخصیص یافته است تا صرف انجام مأموریت‌ها و وظایف آن سازمان شود.

شایان‌ذکر است به استناد ماده (79) قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف به پرداخت مستمری به افراد تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی شده و قانونی برای پرداخت عیدی به مددجویان فوق‌الذکر وجود ندارد.

همچنین با عنایت به سیاست‌های دولت سیزدهم و تأکید بر برنامه‌محور بودن اعتبارات دستگاه‌ها در راستای پاسخگو نمودن دستگاه‌های اجرایی در قبال اعتبارات، سازمان بهزیستی کشور به‌عنوان دستگاه اجرایی اصلی حمایت از معلولان تعیین و ردیف‌های فرعی ذیل این سازمان با ردیف اصلی ادغام شده است. این موضوع برای سایر دستگاه‌های اجرایی هم اجرا شده است. سازمان بهزیستی کشور به استناد قوانین بالادستی و همچنین ماده‌واحده لایحه قانونی تشکیل سازمان بهزیستی کشور مصوب 24.3.1359 مکلف به حمایت و توان‌بخشی معلولان بوده و این موضوع از وظایف ذاتی این سازمان است.

در این راستا برای اجرای مأموریت‌های سازمان بهزیستی کشور در لایحه بودجه سال 1402 کل کشور ذیل ردیف سازمان بهزیستی کشور (131500) اعتباری معادل 37900 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به قانون بودجه سال 1401 کل کشور رشد 65 درصدی داشته است. از رقم فوق اعتباری معادل 25585 میلیارد تومان معادل 67 درصد برای اجرای بخشی از مواد قانون حمایت از حقوق معلولان لحاظ شده است که به شرح ذیل است:

10065 میلیارد تومان در برنامه ارائه خدمات توان‌بخشی در جدول (7) لایحه بودجه سال 1402 کل کشور

12520 میلیارد تومان در تبصره (14) لایحه بودجه سال 1402 کل کشور برای پرداخت مستمری معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور

مبلغ 3000 میلیارد تومان در جدول (21) لایحه بودجه سال 1402 کل کشور برای تأمین مسکن جامعه معلولان

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

سازمان برنامه و بودجه کشور

عیدی معلولان معلولان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
پاسخ سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور به گزارش فارس 2