شنبه 10 آبان 1404

پاسخ عجیب شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات به ادعای مذاکره برای رفع فیلترینگ تلگرام و شروط شش‌گانه ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پاسخ عجیب شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات به ادعای مذاکره برای رفع فیلترینگ تلگرام و شروط شش‌گانه ایران

اقتصادنیوز: در حالی که خبرهایی درباره مذاکره برای رفع فیلترینگ تلگرام در فضای رسانه ای منتشر شده است، دو نهاد مرتبط با این موضوع از ارائه توضیحات خودداری کردند.

به گزارش اقتصادنیوز، در حالی که خبرگزاری مهر از «اعلام شروطی برای بازگشایی تلگرام در ایران» خبر داده، پیگیری‌های اقتصادنیوز نشان می‌دهد هیچ نهادی مسئولیت طرح این شروط را به‌طور رسمی برعهده نمی‌گیرد.

به نوشته مهر، خبر آغاز مذاکرات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تلگرام مطابق مصوبه شورای عالی فضای مجازی منتشر شده و شنیده‌ها حاکی از آن است که تیم مذاکره‌کننده ایرانی شروطی را برای رفع فیلتر تلگرام اعلام کرده و بازگشایی این پلتفرم منوط به پذیرش آن‌ها است. از جمله این شروط می‌توان به محدودسازی محتوای قومیتی و تحریک‌آمیز، حذف محتوا با شکایت شهروندان ایرانی، همکاری تلگرام با دستگاه قضایی، مسدودسازی صفحات مروج تروریسم و تعهد به عدم ارائه اطلاعات کاربران ایرانی به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه اشاره کرد.

 شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات: بی خبریم

خبرنگار اقتصادنیوز برای راستی‌آزمایی موضوع با حسن دلیریان، سخنگوی شورای عالی فضای مجازی و محمد سرافراز، عضو این شورا تماس گرفت. هر دو از مصاحبه خودداری کرده و از ارائه توضیح درباره منشأ یا جزئیات خبر امتناع کردند.

دلیریان در پاسخ کوتاهی تنها گفت: «در این باره اطلاعاتی نداریم؛ جزئیات را از دولت بپرسید.»

در ادامه اقتصادنیوز به سراغ روابط عمومی وزارت ارتباطات رفت. این روابط عمومی نیز همین پاسخ را تکرار کرده و تأکید داشتند که وزارتخانه در جریان جزئیات نیست.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید