سه‌شنبه 3 شهریور 1405

پاسور سابق تیم ملی سرمربی شد! (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
پاسور سابق تیم ملی سرمربی شد! (عکس)

امیر حسینی ستاره سابق تیم ملی که نزدیک به سه دهه در سطح اول والیبال ایران توپ زد از میادین والیبال خداحافظی کرد و به جرگه مربیگری پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، امیرحسینی که سابقه ده قهرمانی با صنام و پیکان تهران را در کارنامه دارد این فصل هدایت امید نصر تهران در لیگ یک را با کمک رضا صفایی پشت خط زن سابق پیکان برعهده گرفته و هفته اول مسابقات را نیز با برد پشت سر گذاشته است.

امیرحسینی که در دهه هفتاد شمسی به دلیل بازی در شهرستان و دیده نشدن حضور کمی در تیم ملی (مسابقات جام فجر و تیم ملی امید) داشت، ولی در سال هفتاد و نه و حضور در تیم صنام با سرمربی گری مصطفی کارخانه علاوه بر قهرمانی با این تیم در سال اول حضور، توانست بلااخره پیراهن ثابت تیم ملی را در جام ملتهای آسیا 2001 را برتن کند و سر آغاز تحولی بزرگ در والیبال شود

امیر حسینی جزو برترین پاسور های تاریخ والیبال ایران محسوب می‌شود اما حالا وارد عرصه مربیگری شده و از انگیزه های بالای برای موفقیت در این عرصه برخوردار است. او همچون دوران بازی در مربیگری نیز کار خود را از صفر آغاز کرده و رویاهای زیادی در این عرصه در سر می‌پروراند.

پاسور سابق تیم ملی سرمربی شد! (عکس) 2