پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

پایان کار نمایندگان ایران در مسابقات بین‌المللی قایقرانی روسیه بدون هیچ دستاوردی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پایان کار نمایندگان ایران در مسابقات بین‌المللی قایقرانی روسیه بدون هیچ دستاوردی

تیم ملی آب‌های آرام ایران در حالی مسابقات بین‌المللی قایقرانی روسیه را به پایان رساند که هیچکدام موفق به کسب مدال نشدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - تورنمنت بین‌المللی قایقرانی روسیه در رشته آب‌های آرام 14 و 15 مرداد در شهر برانئول در رده سنی زیر 18 سال در بخش کایاک و کانو انجام می‌شود.

تیم منتخب زیر 18 سال ایران نیز با حضور ریحانه دادو در کایاک دختران، فاطمه سالاری پور در کانوی دختران، آریا سفیدگر و راستین محمدیان‌راد در کایاک پسران و سیدپارسا علیان در کانوی پسران ورزشکاران و هدایت آرزو پاسلار مربی و سرپرست، احمدرضا طالبیان مربی و نرجس سالاری‌پور دستیار در این رقابت‌ها شرکت کرده است.

در ادامه رقابت‌ها نمایندگان ایران در نوبت عصر روز دوم در 2 ماده به مصاف رقبا رفتند.

راستین محمدیان‌راد و آریا سفیدگر دو نماینده ایران در ماده کایاک یک نفره 10000 متر مردان در در رقابت با حریفانی از بلاروس، روسیه، قزاقستان، ترکیه، اندونزی، مالزی، هند، صربستان، آذربایجان، تاجیکستان، قرقیزستان و ازبکستان به ترتیب در جایگاه هفتم و پانزدهم با زمان 47:32:642 دقیقه و 50:46:513 دقیقه قرار گرفتند. 2 نماینده از بلاروس و روسیه به ترتیب جایگاه اول تا سوم را تصاحب کردند.

سید پارسا علیان تنها نماینده ایران در کانوی یک نفره مردان در ماده 10000 متر در رقابت با 5 نماینده روس، 2 نماینده تاجیک، هند، بلاروس و آذربایجان با زمان 53:07:432 دقیقه چهارم شد نمایندگان بلاروس، تاجیکستان و روسیه نفرات اول تا سوم این رقابت بودند.

همچنین در نوبت صبح روز دوم آریا سفیدگر در دور مقدماتی کایاک یکنفره 200 متر مردان ابتدا در دور مقدماتی با 3 نماینده روسیه، قرقیزستان، آذربایجان، ازبکستان و قزاقستان و مالزی هفتم شد و به نیمه نهایی راه یافت و در دور نیمه نهایی نیز در مسابقه با ورزشکاران 2 نماینده ازبکستان، روسیه، ترکیه، آذربایجان، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان با زمان 41:854 ثانیه در جایگاه هشتم قرار گرفت و از دور رقابت کنار رفت.

پارسا علیان ابتدا در دور مقدماتی کانو یک نفره 200 متر با حریفانی اندونزی، هند، 2 حریف تاجیک و 4 حریف روس مسابقه داد و با کسب جایگاه پنجم مستقیما راهی نیمه نهایی شد. سپس در نیمه نهایی در رقابت با 4 حریف روس و نمایندگان اندونزی، هند، آذربایجان و تاجیکستان با زمان 45:592 ثانیه در جایگاه سوم قرار گرفت و راهی فینال شد. در فینال این رقابت با زمان 44:870 ثانیه به جایگاه ششم دست یافت، 2 ورزشکار از روسیه اول و دوم و نماینده بلاروس سوم شد.

ریحانه دادو در کایاک یکنفره 200 متر بانوان در دور مقدماتی با حریفانی از قزاقستان، ترکیه، فیلیپین و 2 حریف روس مسابقه داد و با کسب جایگاه سوم مستقیما راهی فینال شد و در فینال در مسابقه با نمایندگان فیلیپین، 2 حریف قزاقستان، 3 حریف روس و نماینده اندونزی با زمان 47:204 ثانیه جایگاه پنجم را به دست آورد. در این رقابت نماینده قزاقستان، ترکیه و روسیه جایگاه اول تا سوم را کسب کردند.

فاطمه سالاری‌پور در کانوی یکنفره 200 متر در دور مقدماتی با حریفانی از بلاروس و 4 حریف روس رقابت کرد و پنجم شد و در دور نیمه‌نهایی نیز در جایگاه سوم قرار گرفت و راهی فینال شد. در فینال نیز با رقابت با 6 نماینده روس، هند و بلاروس با زمان 58:401 ثانیه نهم شد.

این مسابقات عصر امروز در شهر برانئول به پایان رسید.